Societat dijous, 5 de Maig de 2016 Autor: AjTora

Carles Parellada clou el cicle de xerrades de Torà


<< Tornar     

És el tercer any escolar que s'organitzen aquest cicle de xerrades adreçades a les famílies

Carles Parellada clou el cicle de xerrades de Torà
Carles Parellada clou el cicle de xerrades de Torà Foto: AjTora

Torà va cloure aquest dimecres el cicle de xerrades d’aquest curs 2015/16 amb la conferència del mestre, pedagog i psicomotricista Carles Parellada amb una gran participació. Amb el títol 'El benestar emocional dels infants: la primera condició per un bon aprenentatge des de la perspectiva sistèmica' en Carles Parellada va destacar: la importància de respectar els ritmes dels infants, com a la vegada de no focalitzar les debilitats i els problemes, sinó encarar-s’hi amb les fortaleses i les solucions i que els nens i nenes necessiten: confiança, reconeixement, presència, agraïment i alegria.

A la xerrada hi van participar més de 80 persones, entre famílies i docents de la mateixa escola i professionals d’altres centres de la comarca. La presentació i acollida va anar a càrrec de la Directora de l’Escola, Rosa M. Bergadà, Mercè Mas, de l’AMPA i de la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans i amb la presència de la diputada provincial, Marta Huguet i la Vicepresidenta del Consell Comarcal de la Segarra, Rosa Ribas.

Aquest és el tercer any escolar, que el Consell Comarcal de la Segarra, conjuntament amb l’AMPA i l’Escola Sant Gil de Torà organitzen aquest cicle de xerrades adreçades a les famílies. La temàtica de les xerrades ha estat escollida per la mateixa AMPA i l’Escola i van adreçades a pares i mares. Aquesta és una de les 32 accions resultants del Consell Social de Torà i responen a l’objectiu de millorar la comunicació amb els seus infants.

El Consell Social de Torà és una iniciativa de l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social del Consell Comarcal de la Segarra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torà i la participació d’entitats i professionals de diferents serveis.Font: CC Segarra Etiquetes: xerrada pedagògica carles parellada escola sant gil

Ho vols compartir?