Societat divendres 28 setembre 2018 Autor: AjTora

SUSPESA Jornada 'Eines i recursos per a la promoció de projectes des de l'acció associativa i comunitària'


<< Tornar     
Jornada 'Eines i recursos per a la promoció de projectes des de l'acció associativa i comunitària'
Jornada 'Eines i recursos per a la promoció de projectes des de l'acció associativa i comunitària' Foto: l'arada

Des de l'Arada ens comuniquen que la jornada ha estat suspesa. La xerrada amb el Marc Vinyas es realitzarà al desembre, us mantindrem
informats. Tots aquells interessats en el Taller pràctic per associacions de Fiscalitat i gestió de recursos públics i privats, poseu-vos en contacte amb cristina.espejo@larada.coop per tal de buscar una nova data.

Divendres 28 de setembre es realitzarà una Jornada sobre 'Eines i recursos per a la promoció de projectes des de l'acció associativa i comunitària' l'acte s'emmarca dins les activitats del projecte 'Actua fem coses al sud del Solsonès!' que impulsa L'Arada Creativitat Social.

A les 12 del migdia, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Riner, 'El paper dels Plans de Desenvolupament Comunitari en els territoris rural' amb Marc Viñas i Marina Vilaseca.

A les 6 de la tarda, a la Sala 13 del Casal de Cultura i Joventut de Solsona, 'Taller pràctic per associacions. Fiscalitat i gestió de recursos públics i privats' a càrrec de Fundació Catalana de l'Esplai.

Cal confirmar assistènciaEtiquetes: jornada promoció projectes solsonès

Lectures: 10 Darrera: 02.10.2022

Ho vols compartir?