Societat dissabte, 11 de Maig de 2019 Autor: somsegarra

Vestim Segarra festival 2019


<< Tornar     
Vestim Segarra festival 2019
Vestim Segarra festival 2019 Foto: vestim segarra

Dissabte, 11 de maig a Cal Racó de Cervera tindrà lloc el Vestim Segarra festival.

L’acte engegarà amb un vermut a les 12 h, amenitzat amb la música de 'Blood Bond'. En l’espai hi hauran, també, parades d’artesans amb productes de la zona tant alimentaris com de bijuteria, complements, decoració per la llar i molta moda.

A les 17 h torna a engegar amb la música de dj 'Noc el Barroc', les parades vàries, la barra per al consum d’aperitius i beure i altres actes molt lligats amb la moda, dansa i la pintura.

A les 19 h tindrà lloc la desfilada amb els dissenyadors que formen l’Associació: Marina Codina, Marta Huerta, Enric Porta, Mireia Rius, Gemma Oriol i amb altres dissenyadors convidats. Tots ells de la comarca.

Finalment l’acte es tancarà amb una sèrie de tapes oferides per la restauració i el comerç segarrenc i amb la música de 'The Vintage Clock' i dj 'Noc el Barroc'.

Vestim Segarra és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Dissenyadors de Roba i Complements de la Segarra i el Consell Comarcal de la Segarra, que unifica moda, art, artesania i gastronomia km0. Enguany tindrà lloc a Cervera, degut a la celebració de la capitalitat cultural de la ciutat.



Etiquetes: festival vestim segarra cervera
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?