Societat diumenge 2 juny 2019 Autor: editor

12a caminada popular Coneix Calonge


<< Tornar     

Ruta de Sant Pere de l’Arç- Calonge - Aleny

12a caminada popular Coneix Calonge
12a caminada popular Coneix Calonge Foto: aj calonge

El diumenge 2 de juny tindrà lloc la 12a edició de la caminada popular Coneix Calonge, amb un únic recorregut de 13,70 km. La sortida i arribada serà al poble de Sant Pere de l’Arç. Sortint de Sant Pere de l’Arç, l’itinerari transcorrerà per la Serra de Sant Miquel, travesserem pel torrent del Sirola i esmorzarem a Santa Fe de Calonge de Segarra (a 4,80 km. de la sortida). Havent agafat forces continuarem cap al torrent de Cal Mas i la Roca, seguint una part de la ruta Calonge Patrimoni -on passarem per les teuleries de Cal Mas i de la Roca, i els dos molins fariners-. A continuació agafarem el camí en direcció a les Quadres, per les proximitats de la font d’Aleny, entrarem al poble d’Aleny, i tornarem a Sant Pere de l’Arç passant per Cal Frare i Cal Pere.

Se sortirà a les 9:00 h del matí del nucli de Sant Pere de l'Arç (lliurament de tiquets de l'esmorzar entre 7:45 i 8:45 h del matí al mateix lloc). L'esmorzar i l'avituallament és gratuït per als inscrits.

La inscripció és gratuïta però obligatòria i el termini finalitza el proper 30 de maig. Les inscripcions s'han de fer a l’Ajuntament de Calonge de Segarra: T. 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h, i dijous de 16:00 a 19:00 h) o bé per correu electrònic a l’adreça: calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. Màxim 300 participants per rigorós ordre d’inscripció.

Es recomana dur calçat còmode i adequat. El nivell de dificultat és mitjà.Etiquetes: caminada popular calonge de segarra

Lectures: 26 Darrera: 21.06.2022

Ho vols compartir?


dilluns 8 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
XXV Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes
65 Fotos
Referèndum 1-Octubre
Referèndum 1-Octubre
34 Fotos
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
25è aniversari de la Residència Mare de Déu de l'Aguda
28 Fotos

Traductor / Translator