Societat diumenge, 2 de Juny de 2019 Autor: editor

12a caminada popular Coneix Calonge


<< Tornar     

Ruta de Sant Pere de l’Arç- Calonge - Aleny

12a caminada popular Coneix Calonge
12a caminada popular Coneix Calonge Foto: aj calonge

El diumenge 2 de juny tindrà lloc la 12a edició de la caminada popular Coneix Calonge, amb un únic recorregut de 13,70 km. La sortida i arribada serà al poble de Sant Pere de l’Arç. Sortint de Sant Pere de l’Arç, l’itinerari transcorrerà per la Serra de Sant Miquel, travesserem pel torrent del Sirola i esmorzarem a Santa Fe de Calonge de Segarra (a 4,80 km. de la sortida). Havent agafat forces continuarem cap al torrent de Cal Mas i la Roca, seguint una part de la ruta Calonge Patrimoni -on passarem per les teuleries de Cal Mas i de la Roca, i els dos molins fariners-. A continuació agafarem el camí en direcció a les Quadres, per les proximitats de la font d’Aleny, entrarem al poble d’Aleny, i tornarem a Sant Pere de l’Arç passant per Cal Frare i Cal Pere.

Se sortirà a les 9:00 h del matí del nucli de Sant Pere de l'Arç (lliurament de tiquets de l'esmorzar entre 7:45 i 8:45 h del matí al mateix lloc). L'esmorzar i l'avituallament és gratuït per als inscrits.

La inscripció és gratuïta però obligatòria i el termini finalitza el proper 30 de maig. Les inscripcions s'han de fer a l’Ajuntament de Calonge de Segarra: T. 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h, i dijous de 16:00 a 19:00 h) o bé per correu electrònic a l’adreça: calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. Màxim 300 participants per rigorós ordre d’inscripció.

Es recomana dur calçat còmode i adequat. El nivell de dificultat és mitjà.Etiquetes: caminada popular calonge de segarra

Ho vols compartir?