Societat dissabte, 15 de Juny de 2019 Autor: AjTora

Constituït el nou Ajuntament de Torà


<< Tornar     

Aquest migdia s'ha celebrat el Ple de constitució de l'Ajuntament. Magí Coscollola ha estat reelegit alcalde de la vila amb el suport del seu grup ERC i ENDAVANT

Acte de Constitució del nou Ajuntament de Torà
Acte de Constitució del nou Ajuntament de Torà Foto: AjTora

La sala de plens de l'Ajuntament de Torà s'ha omplert aquest migdia de vilatans que han volgut estar presents en el Ple de constitució del nou Ajuntament. La votació dels regidors ha donat una majoria de vots al cap de llista d'ERC, Sr. Magí Coscollola, qui dirigirà el nou consistori toranès. El conjunt de regidors i regidores han comptabilitzat 6 vots a favor del Sr. Magí Coscollola (ERC i ENDAVANT) i 3 a favor de la Sra. Mercé Valls (JUNTS).

En la presa de possessió, Coscollola, qui ja va ser alcalde en l'anterior consistori, ha destacat el suport rebut de les regidores d'Endavant per formar un govern més sòlid i ampli i l'interès en treballar plegats per un millor futur per a Torà.

El nou consistori està format per: Magí Coscollola Andreu, Joan Closa Viladrich, Maria Angeles Louzan Vásquez i Francesc Xavier Niñerola Xuclà del grup ERC-AM. Isabel Torres Crespo i Montserrat Miró Foix del grup ENDAVANT. Maria Mercé Valls Querol, Laia Cererols Sala i Felipe Duran Blasi del grup JUNTS.

Magí Coscollola, reelegit alcalde de Torà - Torà
Magí Coscollola, reelegit alcalde de Torà
Foto: AjTora
Parlament de Isabel Torres - Torà
Parlament de Isabel Torres
Foto: AjTora
Públic assistent a l'acte - Torà
Públic assistent a l'acte
Foto: AjTora


Etiquetes: nou ajuntament torà

Ho vols compartir?