Societat dijous, 25 de Juliol de 2019 Autor: somsegarra

Sopars sota les estrelles 2019


<< Tornar     
Sopars sota les estrelles 2019
Sopars sota les estrelles 2019 Foto: observatori pujalt

Un estiu més l’Observatori de Pujalt porta a terme el “Sopar sota les estrelles” al jardí de l’Observatori de Pujalt amb la col·laboració del Restaurant la Figuera de l’Astor.

Els dies que es portarà a terme l’activitat són els dijous 18 i 25 de juliol i 1 d’agost. L’activitat comença a les 21:30h i s’allarga fins a les 0:30h. A les 21:30h, encara amb la claror del dia, es comença amb una petita introducció a l’astronomia. Acte seguit es seu per començar el sopar. A mesura que es va fent fosc es van descobrint en el cel els primers objectes. Al llarg del sopar a mesura que van apareixent els objectes es van portant a terme les explicacions pertinents. A la vegada, entre plat i plat es portarà a terme observació a través del telescopi. Els planetes Júpiter i Saturn seran un any més el protagonistes d’aquestes nits a part de molts altres objectes que anirem tenint.

Cost del sopar i de l’observació 27€. Places limitades. Reserves a albertborras@gmail.com. Preguntes al 620 136 720.Etiquetes: sopar astronomia pujalt
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?