Societat dimecres, 18 de Desembre de 2019 Autor: AjTora

Pla Estratègic de la comarca de la Segarra 2025


<< Tornar     

Podeu presentar-hi al·legacions, observacions, esmenes, aportacions i propostes fins el 31 de gener de 2020

Pla Estratègic de la comarca de la Segarra 2025
Pla Estratègic de la comarca de la Segarra 2025 Foto: AjTora

Aquest dimecres s'ha presentat el Pla Estratègic per al desenvolupament local i l'ocupació de la Segarra 2025 en el Consell d'Alcaldes i Alcaldesses de la comarca.

El Pla és el resultat de 'la voluntat col·lectiva de la societat segarrenca de disposar d'una eina que ens coordini i que faci convergir les nostres energies en el camp del desenvolupament local i l'ocupació, posant les persones al centre de l'acció pública'.

La metodologia ha combinat la recerca d’informació i la creació de coneixement amb la validació de la mateixa per part dels diversos agents implicats en la definició del Pla. Per tant, la implicació dels i les agents públics i privats en el procés de definició dels continguts del Pla ha estat un objectiu buscat des de l’inici, amb la voluntat d’incorporar el seu coneixement i garantir el posterior desplegament de les accions previstes.

Qualsevol persona, entitat, associació i empresa pot presentar-hi al·legacions, observacions, esmenes, aportacions propostes fins el 31 de gener de 2020, directament al Consell Comarcal o bé als Ajuntaments.

Fitxa de Torà en el Pla Estratègic de la comarca de la Segarra 2025 -
Fitxa de Torà en el Pla Estratègic de la comarca de la Segarra 2025
Foto: AjTora

Adjunts:   Pla-Estratègic-Segarra-2025.pdf



Etiquetes: pla estratègic segarra

Ho vols compartir?