Societat dijous, 16 de Gener de 2020 Autor: AjTora

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, visita Torà


<< Tornar     

També ha visitat la Torre de Vallferosa per conèixer les obres de rehabilitació que s'iniciaran properament

L'alcalde de Torà, Magí Coscollola, i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, a Vallferosa
L'alcalde de Torà, Magí Coscollola, i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, a Vallferosa Foto: Subdelegació del Govern a Lleida

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat avui a Torà on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Magí Coscollola, per conèixer les necessitats del municipi.

Finalitzada la reunió, han visitat la Torre de Vallferosa per conèixer les obres de rehabilitació de l'interior de la Torre i d’adequació de l’entorn que s'iniciaran properament.

L’actuació compta amb una subvenció de la darrera convocatòria de l’1’5% Cultural del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. El Ministeri hi aporta 110.512,70€, el 70% del total del projecte, i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya 44.773,00€. El pressupost total és de 157.875,28 euros. L'aportació de l'Ajuntament de Torà és de 2.589,58€ a banda dels honoraris dels tècnics de redacció del projecte i direcció d'obra.

La Torre de Vallferosa, de 33 metres d’alçada, és la torre medieval més interessant i extraordinària de Catalunya i una de les més importants d'Europa.Etiquetes: visites institucionals torà vallferosa

Ho vols compartir?