Societat dimarts, 20 de Octubre de 2020 Autor: editor

Endavant Torà abandona el govern municipal


<< Tornar     

Esquerra Republicana queda en minoria

Endavant Torà abandona el govern municipal
Endavant Torà abandona el govern municipal Foto: editor

El grup Endavant Torà-Primaries Catalunya ha anunciat que no continuarà participant en l'equip de govern de l'Ajuntament de Torà i trenca el pacte assolit amb el grup d'Esquerra Republicana en l'inici d'aquest mandat.

Les dues regidores d'Endavant Torà-Primaries Catalunya, Isabel Torres i Montserrat Miró, consideren que 'no se les té en compte en les decisions municipals' i que no hi ha cap voluntat de treball en equip, fet que atribueixen a l'estil massa personal de l'actual alcalde, Magí Coscollola. També van denunciar la situació de paràlisi que viu l'ajuntament. Per tot plegat van anunciar que deixen els seus càrrecs a l'Ajuntament i passarien a l'oposició per tenir un paper 'crític, però constructiu' i poder treballar per un millor futur per a Torà.

La formació va anunciar la seva decisió en un acte públic realitzat a la sala el Convent el passat dimecres que va comptar amb una cinquantena d'assistents.

Aquesta situació deixa el grup d'ERC-AM en minoria a l'ajuntament, amb 4 regidors, enfront el 5 de l'oposició, 3 de Junts i 2 d'Endavant.Etiquetes: govern municipal endavant torà

Ho vols compartir?