Societat dimarts, 15 de Desembre de 2020 Autor: procicat

La Generalitat flexibilitza algunes mesures del tram 1


<< Tornar     

El confinament passarà a ser comarcal els caps de setmana

La Generalitat flexibilitza algunes mesures del tram 1
La Generalitat flexibilitza algunes mesures del tram 1 Foto: salutcat

El Procicat, dirigit pels Departaments de Salut i Interior, ha aprovat aquest matí modificar algunes mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya.

A partir del dilluns 14 de desembre es flexibilitzen algunes mesures del tram 1 com:

Es manté el confiament perimetral de Catalunya, però el perímetre de cap de setmana passa a ser comarcal.

Obertura d'àrees de serveis autopistes.

Obertura dels centres comercials, amb aforament màxim del 30%. Obertura que queda subjecte a sistemes de control per garantir aforament. Zones infantils es mantenen tancades.

Actes religiosos i àmbits de culte. Es permet excepció en espais tancats que es garanteixi bona ventilació: 30% aforament i topall 500 persones però es preveu que si aquests espais acrediten unes condicions de ventilació òptimes poden modificar màxim 1000 persones sense superar el 30%. S'ha d'acreditar que compleixen aquestes condicions: el titular de l'activitat ha de presentar una declaració responsable a Ajuntament on desenvolupa activitat i departament de justícia.

Cultura: 50% aforament i topall 500 persones. Però possibilitat d'incrementar màxim persones fins a un màxim de 1000 persones sense passar del 50%. Han d'acreditar que tenen condicions òptimes de ventilació: declaració responsable a Ajuntament on s'ubiqui i departament de cultura.Font: procicat   + info (enllaç extern)

Etiquetes: coronavirus
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?