Societat dilluns, 18 de Gener de 2021 Autor: E. A. Solsonès

Curs sobre autosuficiència energètica al món rural de l'Escola Agrària del Solsonès


<< Tornar     

El curs és de 20h en format mixte presencial i online. Inscripcions fins el 26 de gener

Curs sobre autosuficiència energètica al món rural a l'Escola Agrària del Solsonès
Curs sobre autosuficiència energètica al món rural a l'Escola Agrària del Solsonès Foto: E. A. Solsonès

L'Escola Agrària del Solsonès organitza el Curs 'Cap a l'autosuficiència al món rural: instal·lacions d'energia solar i biomassa', consta de sis sessions teòriques i de dues visites a instal·lacions.

El curs tractarà els requeriments de les instal·lacions d’energies renovables (solar fotovoltaica i biomassa) en explotacions agràries, en iniciatives de diversificació de la renda agrària (turisme rural i venda) i en l’àmbit domèstic. Es visitaran diferents tipus d’instal·lacions d’energia solar fotovoltaica i de biomassa en el sector privat i públic.

S’impartirà en format semipresencial i constarà de sis sessions teòriques i de dues visites a instal·lacions d’energia solar fotovoltaica i de biomassa. El curs s’impartirà en línia el 9, 10, 23, 24 de febrer i 3 i 4 de març de 16 a 18h. Les dues visites a instal·lacions es realitzaran els dissabtes de 10 a 14h, quedant actualment ajornades fins que la situació per fer front la COVID19 permeti la seva realització degut a les restriccions de mobilitat.

El curs té un preu de 32 € i podeu fer les inscripcions en línia fins el 26 de gener.

Per a més informació podeu contactar al telèfon 973 480 713 o bé al correu electrònic asuncion.gil@gencat.cat .Etiquetes: cursos autosuficiència energètica món rural solsona
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?