Societat divendres, 4 de Desembre de 2009 Autor: editor

Convocada la primera edició dels Premis


<< Tornar     

La Fundació del Món Rural (FMR) convoca la primera edició dels Premis €œMón rural€ que compten amb categories de narrativa, assaig i periodisme escrit.

Els premis pretenen promoure la presència del món rural en els mitjans de comunicació i la creació cultural i intel€¢lectual. Cossetània Edicions serà l'editorial que publicarà els llibres premiats. Les categories d'assaig i narrativa estan dotades d'un premi de 3.000 euros, mentre que la de periodisme rebrà 1.500 euros.

Els treballs que es presenten hauran d'estar redactats en llengua catalana i el món rural haurà de ser el marc on es desenvolupi la narració, l'assaig, o l'article periodí­stic. El termini d'admissió d'obres finalitzarà el dia 1 d'abril de 2010 i el 13 de maig de 2010 es farà públic el veredicte.

Un dels membres del jurat és l'escriptor pirinenc Pep Coll, que creu que cal que 'tant la premsa com la literatura parlin de l'actual vida al món rural'. Per la seva part, el director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Albert Turull, assegura que el món rural 'gaudeix de la cultura'.Font: diversos   + info (enllaç extern)

Etiquetes: agricultura premis

Ho vols compartir?