Societat dissabte, 17 de Setembre de 2022 Autor: somsegarra

Respira els Plans de Sió 'Ruta guiada en bicicleta pels castells de la Segarra'


<< Tornar     
cartell Respira els Plans de Sió 'Ruta guiada en bicicleta pels castells de la Segarra'
cartell Respira els Plans de Sió 'Ruta guiada en bicicleta pels castells de la Segarra' Foto: Espais Naturals de Ponent

Dissabte 17 de setembre tindrà lloc l'activitat Respira els Plans de Sió. Ruta guiada en bicicleta pels castells de la Segarra, organitzada per Espais Naturals de Ponent.

L'horari serà de 9.30h a 13.30h i el Punt de trobada: Castell de Concabella. Activitat gratuïta dirigida a majors de 10 anys. Cal dur bicicleta, casc i aigua.

L'activitat es realitza en diferents pobles i espais naturals de la comarca de la Segarra. Iniciarem la jornada amb una visita guiada al Centre d'Interpretació de Castells del Sió, a l'interior del castell de Concabella, a través de la qual comprendrem perquè hi ha tantes fortificacions a la nostra comarca.

Seguidament, agafarem la bicicleta i realitzarem un circuit per camins que transcorren entre camps i marges de pedra seca. Durant el recorregut veurem construccions de l'època medieval, castells, torres de vigilància, etc.

Arribarem a les Pallargues on visitarem el Castell-Palau. Allà veurem com vivien a l'edat mitjana, les estances, armadures, escuts, diferents estris quotidians..., i fins i tot les masmorres. Finalment, si encara hi ha energia, retornarem cap a Concabella passant per diferents poblets i veient el magnífic castell de Ratera.

InscripcionsEtiquetes: ruta guiada bicicleta castells segarra
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?