Servidor dijous 2 desembre 2004 Autor: Ramon Sunyer i Balcells
Editor

La nova web ja és una realitat


<< Tornar     

Com podeu observar, ja hem estrenat el nou format. Des de 1998, en què vam iniciar el web, ha plogut molt en el món d'internet. Llavors la forma més usual de publicar continguts era construint les pàgines de forma individual a partir d'un aplicatiu de creació de pàgines web. Això suposava un fre molt important, donat que requereix d'uns coneixements previs i disposar d'eines adequades, factors que no eren pas a l'abast de tothom i, com a conseqüència, la incorporació de nous continguts només els podia efectuar l'editor.

El passat any, quan s'endagà la campanya de suport als joves detinguts, es va veure que el funcionament intern no podia continuar i es va apostar per un sistema dinàmic de publicació de continguts, això significa que poden ser editats pel mateix usuari, sense impediments tecnològics. L'alta participació dels usuaris va posar de manifest l'aposta inicial d'aquesta web: que Internet és el millor mitjà de comunicació que hi ha hagut mai fins ara, perquè:
- possibilita que qualsevol pugui ser emissor, tenir veu pròpia, sense haver de passar per filtres mediàtics.
- la publicació de continguts s'efectua en temps real, sense demores.
- permet la difussió dels temes locals a un àmbit global

Ara el salt és més important donat que aquest sistema dinàmic s'ha implementat a tota la web, amb la qual cosa el creixement no està condicionat per cap limitació tècnica. L'única limitació serà la que ens imposi la voluntat de cadascun en voler-hi participar de forma més o menys activa.

Ens reafirmem també amb la idea primigènia: aquesta web no és propietat de ningú, l'editor posa la plataforma a diposició de tots, ni ha d'estar subjecta a cap pressió ideològica ( ja siguin institucionals o bé econòmiques). Tothom hi és benvingut i la llibertat d'expressió ha de ser el màxim objectiu.

Ha costat molts esforços i, tot hi que encara queden seccions a les que cal insertar els continguts, ho hem volgut estrenar abans de festes perquè pensem que el salt qualitatiu és molt important. Desitgem que la disfruteu i també que la feu vostra i hi participeu.

Etiquetes: web viladetora.net

Lectures: 1156 Darrera: 19.05.2021

Ho vols compartir?


dimecres 22 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)

Informacions Destacades

1 Avís de Cookies
2 Avís legal
3 Política de privacitat
10 més llegides

Traductor / Translator