Servidor dimecres 16 juny 2010 Autor: editor

Ampliació de les bústies de correu


<< Tornar     

El dimecres 16 de juny s'ha ampliat el lí­mit dels comptes de correu de viladetora.net fins 200 megues

Cada vegada és més freqüent l'enviament per correu electrònic d'arxius adjunts de tipologia diversa, fotos, ví­deos, powerpoints, que es caracteritzen pel seu gran tamany. Aquest fet provoca que les bústies de correu arribin al limit de la capacitat més aviat del que no ens pensem, sobretot si no es descarrega o es fa netaja amb certa regularitat. Aquesta és una caracterí­stica del perí­ode estival, més propici a enviar fotos i també a no consultar-lo per estar absents.

Aquesta ampliació beneficiarà més als usuaris que només el gestionen via webmail que no pas als que el descarreguen regularment amb un aplicatiu client, com l'Outlook.

Recordem que s'ha enviat un correu a tots els usuaris actuals explicant aquesta millora i també demanat que confirmin l'ús de la bústia. El motiu és que a final de mes s'eliminaran els comptes de correu que es considerin abandonats. Qui no contesti passarà a ser considerat en aquesta categoria.

Altrament també us informem que s'ha tornat a obrir l'opció de sol·licitar una bústia de correu gratuïta de viladetora.net. Podeu consultar les condicions a la secció Serveis o clicant aquí­

Torà on-line oferix aquest servei des del 2001Etiquetes: serveis guia torà viladetora.net

Lectures: 583 Darrera: 02.10.2022

Ho vols compartir?