editorial divendres, 27 de Maig de 2011 Autor: editor

No és això, ni és així­


<< Tornar     

El desallotjament dels acampats a la plaça Catalunya, és una mostra del govern dels millors?

Brutalitat policial en el desallotjament
Brutalitat policial en el desallotjament

La setmana passada, abans de les eleccions, el govern i la majoria dels partits, coincidien en la no necessitat de desallotjar per la força els membres de les acampades dels anomenats 'indignats'. Menys d'una setmana després el govern dels qui es consideren grans guanyadors d'aquestes eleccions, decreta els desallotjaments en base a motivacions com ' la salubritat' o de preservar l'espai de cara a la esperada celebració del triomf blaugrana. I amb el beneplàcit d'altres com l'alcalde de Lleida ' ningú pot monopolitzar l'espai públic'.

Resultat una intervenció policial desmesurada, més pròpia de Kosovo, amb 137 ferits lleus, el Col·legi de Periodistes de Catalunya ha denunciat les agressions dels cossos de seguretat contra els periodistes, degudament identificats amb braçal o armilla, que han cobert el desallotjament dels 'indignats' a Barcelona i Lleida, joves universitaris tallant la Diagonal en suport als acampats€¦€¦.. i la plaça novament ocupada


Què està passant? Doncs l'habitual, el poder es mostra amb la seva cara veritable, força i brutalitat, per imposar les idees ni que sigui contra gent que es declara obertament pacifista. Pensàvem que això de la repressió era part del passat, de quan la democràcia no imperava en aquest paí­s, doncs no, també forma part de l'agenda del govern dels millors. Qui ho havia de dir, els que anaven de 'guais' no eren més que llops amagats sota pell de corder.

El conseller d'Interior, Felip Puig, que sembla ser una mala imitació de la seva paròdia al programa Polònia, s'ha cobert de glòria i per celebrar-ho ja s'està demanant la seva dimissió, ho pots fer dés d'aquí­, ja ho han fet més de 20.000.

Visca la llibertat, fora els repressors !!

Fotos del desallotjament a: Nació Digital | El Paí­s | Flickr | Publico.es

També pots descarregar-te un ebook gratí­s ¡LEVANTAOS! Porque indignarse no es suficiente de l'Eileen Waltmann

No hi han paraules - Barcelona
No hi han paraules
Foto: acampadabcn
Acaraments en el desallotjament - Barcelona
Acaraments en el desallotjament
Detall de l'acampada a plaça catalunya - Barcelona
Detall de l'acampada a plaça catalunya


Etiquetes: opinió desallotjament indignats barcelona felip puig Spanish Revolution

Vídeos

Els Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana desallotjant la Plaça Catalunya

Inici del desallotjament a Barcelona

Desallotjament a Lleida

Ho vols compartir?