editorial dijous 12 maig 2005 Autor: Ramon Sunyer i Balcells

Una presó a la Segarra


<< Tornar     

El govern del tripartit sembla entestat a contribuir al creixement de la comarca d'una manera un xic especial: construint un centre penitenciari. Aquesta bona nova ens ha vingut de sorpresa, donat que no era present a cap dels programes electorals dels tres partits, ni de cap projecte del Consell Comarcal. El cert és que tampoc hi ha hagut cap reunió informativa prévia per exposar el tema. Les decisions es continuen prenent d'amagat, com en vells temps, que ja no volem ni recordar.

Aquestes formes, tan poc elegants, no encaixen massa en el corrent progressista del què s'ufanen els actuals governants de Catalunya i encara menys en la mentalitat de la ciutadania. Què el govern ens vulgui "colar un gol" només per què sóm pocs és deplorable.

Si hi ha d'haver una presó, parlem-ne ! i si els motius per ubicar-la aquí­ són convincents, ho entendrem !, però, siusplau, d'amagat no!.

Aquesta web ja ha prés una decisió: endagar una campanya informativa per aplegar les notí­cies que es vagin publicant i per donar veu a l'opinió pública. L'accès es troba dins la secció monogràfics. La url directa és: aquí­Etiquetes: presó segarra opinió

Ho vols compartir?


dilluns 13 juliol 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Traductor / Translator