divendres 10 novembre 2017 Autor: casadeltio

7a Festa i Mercat del Tió d’Argençola


<< Tornar     

Enguany dos dies el divendres 8 i el diumenge 10 de desembre

7a Festa i Mercat del Tió d’Argençola Autor: casadeltio

Torna la Festa del Tió d’Argençola que arriba a la setena edició. Hem ampliat les dates i la celebrarem dos dies el divendres 8 i el diumenge 10 de desembre.

El programa de la 7a Festa serà el següent:

  • A 2/4 de 10 del matí: Recepció dels participants
  • Seguidament una xocolatada per agafar forces per anar al bosc
  • Abans i després de la sortida al bosc podrem gaudir de l’actuació d’en Jordi Giralt, del grup d’animació infantil Can Cantem.
  • Cap a les 11 del matí sortirem del poble per acostar-nos als màgics boscos de Clariana on provarem de localitzar els tions. Ens hi donaran un cop de mà els “buscations” i fins i tot algun follet.
  • Tornant del bosc: jocs infantils amb el Tió com a protagonista.
  • A 2/4 d’1 del migdia: Presentació del llibre “Guia de Tions de Catalunya” de Ton Lloret i Martí Garrancho de Cossetània Edicions.
  • La Festa s’acabarà cap a les 2 del migdia

Durant tot el matí també es podrà visitar el Mercat del Tió on hi trobareu productes locals, de proximitat i ecològics, així com artesania feta a prop de casa. Una bona opció de cara a les festes de Nadal. El mercat estarà obert des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia.

Hi haurà servei de bar i entrepans durant el matí i la 7a Festa del Tió d’Argençola es tancarà amb un Dinar (Fideuà, amanida i postres – 8 euros) per 90 persones, cal reservar els tiquets per correu electrònic.

Aquest any tens dues maneres de participar-hi, en tots dos casos cal inscripció prèvia i les places són limitades.

VOLS UN TIÓ D’ARGENÇOLA


Vols viure l’aventura de trobar un Tió d’Argençola al bosc i endur-te’l cap a casa per passar el Nadal. Els Tions d’Argençola viuen durant tot l’any als caus que tenen repartits pels boscos del terme municipal i s’acosten a Clariana els dies de la Festa per trobar-se amb els nens.

El preu de la inscripció és de 50 euros per família i us dona dret a l’esmorzar, la sortida al bosc, 1 Tió i a participar a totes les activitats preparades per la Festa.

JA TENS TIÓ I VOLS TROBAR-LO AL BOSC


Moltes famílies ens han demanat de poder participar a la Festa i trobar el seu Tió al bosc. Aquest any com a novetat hem reservat una petita part de les places de les dues matinals per aquestes famílies.

El preu de la inscripció és de 25 euros per família i us dona dret a l’esmorzar, la sortida al bosc i a participar a totes les activitats preparades per la Festa.

En aquesta modalitat és complica la logística de la sortida al bosc i per aquest motiu en limitem les places i ens cal la participació del pares en la seva preparació. A l’arribada de les famílies o bé el pare o la mare haurà d’estar a disposició dels membres de l’organització. Us acompanyarem fins a la zona de tions que tingueu assignada i us ajudarem a buscar un bon lloc pels vostres tions. Busqueu elements que us ajudin a recordar el lloc, un tipus d’arbre, una branca, algun element del terreny. També us entregarem uns cartells on haureu de posar el nom del propietari i penjar-lo al coll del Tió, després tornarem al poble perquè pugeu esmorzar amb la resta de la família.

A l’hora de la sortida al bosc us tornarem a portar a la zona assignada amb totes les famílies i els nens i heu de trobar el vostre Tió. Per tant és important que recordeu el lloc.
Inscripció 8 de desembre Inscripció 10 de desembre
Important: les zones de tions seran diferents per les dues modalitats i per tant no es poden barrejar els Tions d’Argençola amb els tions que portin les famílies. Si veniu un grup de famílies i us heu inscrit en modalitats diferents, no podreu anar junts a l’hora de la sortida al bosc a buscar els tions.

L’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d'Argençola i l’Ajuntament d’Argençola us convidem a assistir-hi i a descobrir l’encant de Clariana i els seus boscos i tions. Prepareu-vos per descobrir tions desconeguts fins ara!Nou llibre Guia de Tions de Catalunya - Clariana
Nou llibre Guia de Tions de Catalunya
Autor: cossetània
Jordi Giralt tornarà a animar la festa - Clariana
Jordi Giralt tornarà a animar la festa
Autor: Mariona Miquel
la màgia de trobar el tió - Clariana
la màgia de trobar el tió
Autor: Mariona Miquel
la màgia de trobar el tió - Clariana
la màgia de trobar el tió
Autor: Mariona Miquel
Vols veure més fotos?


Etiquetes: festa mercat tió casa del tió clariana argençola
Compartit per casadeltio.cat

Ho vols compartir?


diumenge 19 gener 2020
Hola, Editar Sortir

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Traductor / Translator