Presó a Estaràs divendres, 27 de Maig de 2005 Autor: Redacció

Gaví­n titlla de sacsejada per a la comarca el projecte de presó de la Segarra


<< Tornar     

El president de la Diputació de Lleida, Isidre Gaví­n, ha titllat avui de "sacsejada per a tots els municipis, els seus ciutadans i per a la comarca, en general" el projecte de presó que el Govern català vol instal·lar al municipi d'Estaràs de la comarca de la Segarra, segons han informat fonts de l'Administració provincial.

Gaví­n ha reclamat que la Generalitat "respecti el model territorial que defensen els ajuntaments i els ciutadans de la Segarra", a la vegada que ha assegurat que són "inacceptables les actuacions impostores".

El president s'ha solidaritzat amb els alcaldes i ha afirmat que des del primer moment la Diputació "ha sintonitzat amb el sentiment de la gent en relació amb l'establiment d'una infraestructura penitenciària".

Per aquest motiu, ha recordat, es va aprovar una moció el Ple passat de la Diputació que rebutjava aquesta construcció a la comarca de la Segarra.

Gaví­n, acompanyat de l'alcalde d'Estaràs, el president del Consell Comarcal i altres entitats, ha inaugurat les obres de millora que s'han fet a carrers, així­ com la reconstrucció de la xarxa de clavegueres del municipi de Sanaüja.

Font: Europa Press   + info (enllaç extern)

Etiquetes: presó segarra diputació lleida

Ho vols compartir?