Presó a Estaràs dimecres 11 maig 2005 Autor: Redacció

El paer de Cervera, Salvador Bordes, critica els alcaldes d'ERC de la Segarra que s'oposen a la presó


<< Tornar     

L'alcalde no entén que "criminalitzin" un projecte de la seva pròpia formació polí­tica

El paer de Cervera, Salvador Bordes, critica els alcaldes d'Esquerra Republicana de la Segarra que s'oposen a la presó. Assegura que la seva actitud només reflexa una manca d'unitat amb la seva formació polí­tica i a la Generalitat. Per la seva banda, Bordes ha afirmat no estar d'acord amb la instal.lació penitenciària a la comarca. Sobretot, diu, tenint en compte el procés de recuperació industrial i el projecte de rutes patrimonials.

Salvador Bordes defensa que alcaldes de la seva formació polí­tica, Convergència i Unió, elaborin un manifest opositor a la presó. Assegura que la seva tasca és representar i donar resposta a la voluntat de la ciutadania. Tot i això, diu, no entèn l'actitud d'alguns membres d'Esquerra.

D'altra banda, Bordes assegura no haver definit la seva postura respecte a la instal.lació penitenciària. Entén, però, que la infraestructura és necessària. El pròxim divendres, els vint-i-un alcaldes de la Segarra es reuniran per decidir la seva postura davant del projecte del Govern català. El dia 17 es tornaran a trobar, però amb la participació del Director General de Presons, Albert Batlle. Finalment, també hi ha prevista una reunió del Consell Comarcal de la Segarra per tractar la qüestió.Font: Diari Segre on-line   + info (enllaç extern)

Etiquetes: presó segarra cervera erc

Lectures: 554 Darrera: 23.05.2022

Ho vols compartir?


dilluns 8 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)

Informacions Destacades

1 Manifest i recollida de signatures
2 Objectius
10 més llegides

Traductor / Translator