Presó a Estaràs dimarts 31 maig 2005 Autor: Redacció

El PSC de Cervera accepta la presó davant de la saturació penitenciària


<< Tornar     

El portaveu del PSC a la Paeria de Cervera i exportaveu del consell de la Segarra, Jaume Niubó, va admetre ahir que la saturació del mapa penitenciari exigeix amb urgència la creació de nous centres assumint que "som membres d'una societat que genera aquesta necessitat". Niubó va expressar, de tota manera, el seu respecte a les opinions referents a la ubicació e la presó, tot i que va afegir que "no s'han de tancar les portes sense haver-ho meditat bé".

El socialista va dir que si pogués escollir, li agradaria que la presó no s'establí­s a la Segarra i va avançar que es mostrarà contrari a qualsevol imposició. La Paeria de Cervera celebrarà avui un ple per debatre una moció de rebuig al centre penitenciari que la Generalitat vol ubicar a la Segarra. El portaveu del PSC no va voler avançar quina serà la posició del seu grup, encara que assegura que la seva decisió serà ferma quan es reuneixin els regidors abans de la sessió plenària.

Amb el ple de Cervera, pràcticament tots els ajuntaments de la Segarra hauran votat a favor d'una moció que rebutja incondicionalment aquest projecte.

Font: Diari Segre on-line   + info (enllaç extern)

Etiquetes: presó segarra cervera psc

Lectures: 536 Darrera: 06.07.2022

Ho vols compartir?


dilluns 8 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)

Informacions Destacades

1 Manifest i recollida de signatures
2 Objectius
10 més llegides

Traductor / Translator