Presó a Estaràs dijous, 2 de Juny de 2005 Autor: Redacció

ERC tanca files al voltant del portaveu


<< Tornar     

El president de la Federació Regional d'Esquerra a Lleida ha qualificat de "lapsus" les paraules del portaveu parlamentari del partit Joan Ridao. Vicent Font assegura que també hauria pogut haver una malinterpretació de les paraules del diputat. Ha insistit en que la formació polí­tica rebutja la ubicació d'una presó a la Segarra. En aquest sentit ha destacat que durant aquesta setmana la federació regional farà un comunicat de rebuig.

Se sumarà així­ als comunicats i declaracions que ja ha anat fent la formació polí­tica. Per això, Vicent Font assegura que les paraules de Ridao s'haurien pogut malinterpretar.
El president de la federació regional d'Esquerra ha insistit en que la comarca de la Segarra no té els condicionants necessaris per acollir una presó.

La plataforma contrària a la ubicació d'un centre penitenciari a la Segarra farà aquest divendres una manifestació a Barcelona. Volen mostrar així­ el rebuig al projecte de la Generalitat.Font: Diari Segre on-line   + info (enllaç extern)

Etiquetes: presó segarra erc

Ho vols compartir?