Presó a Estaràs dilluns, 6 de Juny de 2005 Autor: Redacció

Alcaldes de CiU del Pallars Jussà s'oposen a ubicar la presó a Tremp


<< Tornar     

La possible instal·lació d'un centre penitenciari a Tremp ja ha començat a aixecar oposició a la comarca del Pallars Jussà. D'una banda, alguns alcaldes de CiU de la comarca s'oposen a allotjar la presó i, de l'altra, a Tremp ja han començat a aparèixer aquest cap de setmana les primeres manifestacions en contra de la presó en forma de pintades i pancartes.

Va ser el mateix ajuntament de Tremp el que fa uns dies es va oferir a la Generalitat per acollir el centre penitenciari que rebutja la Segarra. Els quatre grups polí­tics que formen aquest consistori governat per CiU i ERC miren de buscar un consens i, de moment, cap dels partits no s'ha oposat de forma taxativa al projecte.

Convergència i Unió ha convocat per a aquesta tarda una reunió del grup municipal a l'ajuntament de Tremp, el grup del consell comarcal, alcaldes, caps de llista i membres d'executives locals i comarcals del partit per tractar el tema i adoptar "una posició conjunta i unitària" que tots defensaran. De la mateixa manera, aquesta setmana hi ha previstes reunions de l'ajuntament amb diferents associacions i col·lectius de Tremp per explicar-los el projecte municipal de sol·licitar la presó i recollir les seves impressions.Font: Diari Segre on-line   + info (enllaç extern)

Etiquetes: presó segarra tremp

Ho vols compartir?