Presó a Estaràs dimarts, 21 de Juny de 2005 Autor: Redacció

El diputat Oriol Pujol creu que creu que


<< Tornar     

El diputat de CiU Oriol Pujol ha assegurat avui a Europa Press que "té nassos" que, després de "menysprear reiteradament la capacitat de crear ocupació de la Segarra" i les taules territorials de reindustrialització creades per l'anterior Govern català, el conseller de Treball i Indústria de la Generalitat, Josep Maria Rañé, asseguri que és la comarca que té un creixement d'ocupació més alt, com va fer ahir a Granyanella (Segarra).

Pujol també ha sostingut que la bona evolució de l'ocupació a la zona és resultat de les taules sectorials d'industrialització creades pels anteriors governs de CiU. "Cal recordar-li" a Rañé, ha afegit, que l'actual Administració catalana "ha matat" totes aquestes taules d'industrialització, com la de la Segarra -creada arran de la deslocalització de Lear- i la d'Osona -constituïda arran del tancament de Hilados y Tejidos Puigneró-.

El diputat de CiU ha considerat que aquestes taules "tenien sentit" i ha emplaçat a Rañé a "aprendre la lliçó". En aquest sentit, Pujol ha lamentat que la Conselleria de Treball i Indústria de l'actual Govern català "no només no han impulsat" les taules de reindustrialització programades per a la comarca de l'Anoia i les comarques de l'Ebre, sinó que "ha tancat totes" les que ja existien.

Preguntat sobre la possible ubicació a la Segarra d'una presó, Pujol ha criticat que els plans de presons de la Generalitat "no tenen res a veure" amb les ubicacions que s'estan proposant ara.Font: Europa Press   + info (enllaç extern)

Etiquetes: presó segarra oriol pujol

Ho vols compartir?