Cultura dissabte, 28 de Maig de 2011 Autor: editor

El teatre de Ca l'Eril, un espai cultural recuperat


<< Tornar     

El teatre que fou un espai cultural a Guissona entre els anys 1910 i 1945, reobre les portes

El concert de Roger Mas ja té les entrades exhaurides
El concert de Roger Mas ja té les entrades exhaurides Foto: Guissona

El vell teatre, amb capacitat per 80 persones, s'ha reconstruït i restaurat i el proper diumenge 12 de juny s'estrena amb un concert del cantautor solsoní­ Roger Mas amb les entrades ja exhaurides.

La reconstrucció i reforma fa néixer un nou espai a la comarca de la Segarra, de format petit, hàbil i apte per concerts, dansa, teatre, exposicions, conferències, presentacions, projeccions, i també com a estudi de gravació, perfectament equipat tant tècnicament com personalment. L'espai es troba situat a la plaça Major de Guissona, just davant de la façana de l'Església, al centre del poble.

El projecte ambiciona esdevenir un motor més des d'on activar i enriquir la cultura de la comarca i de tot el paí­s. Acostar a les nostres terres tots aquells grans espectacles que sempre neixen i moren a les grans capitals; poder donar veu i espai a totes les iniciatives artí­stic culturals que necessiten un format petit i acollidor; i programar cicles de totes les opcions i disciplines per totes les franges d'edat.

El dijous 9 de juny serà una jornada de portes obertes i de presentació d'una exposició fotogràfica de J.M. Santesmasses. El divendres 17 de juny hi ha programat un concert del cantautor Pau Vallvé i més endavant el grup Aní­mic.

El teatre de ca l'eril - Guissona
El teatre de ca l'eril
Foto: Guissona


Etiquetes: espai cultural guissona segarra

Ho vols compartir?