Cultura dimarts 7 juny 2011 Autor: editor

Pau Vallvé


<< Tornar     

Músic-compositor-productor barceloní­ que es dedica, a banda de fer els seus discs i gires de concerts, a composar bandes sonores per a cinema i televisió, a fer música per publicitat i a produir discs d'altra gent

Pau Vallvé en concert
Pau Vallvé en concert

Músic precoç, fa el seu primer disc als 15 anys i als 18 va començar a gravar-se i produir-se els meus propis discs. El 2009 va muntar la seva proÌ€pia discograÌ€fica: AmnioÌ€tic Records, un segell per editar els seus discs i alguns altres que troba interessants i que hi puguin encaixar. De moment ha editat els discos d'u_mí¤, de Maria Coma, l'últim d'Inspira i ara el seu nou disc 2010.

Després d'editar treballs sota altres noms i projectes com Estanislau Verdet, u_mä o Oak, Pau Vallvé torna a utilitzar el seu nom.

A diferència dels anteriors,a 2010, ha volgut crear un disc per gaudir del procés i no pas per perseguir un objectiu o un resultat desitjat. 'La gràcia era passar-ho bé i deixar-se anar, fos quin fos el resultat final'.

Sobre les lletres, Pau Vallvé explica que ha volgut escriure 'tal i com parlo i penso, sense donar-hi massa voltes. També tenia clar que el fet de cantar la mort d'algú o la felicitat després d'un dia preciós o el que sigui, no és el mateix si ho has d'ordenar en paraules. Per mi era important deixar-me anar, cantant sense lletra les melodies, d'una manera més visceral i sentida en alguns moments'. I és que en el disc 2010 a cada cançó hi ha una part en queÌ€ la veu canta sense lletra, sigui cridant, cantant o fins i tot imitant el so d'una trompeta amb la boca. La sensació directament en forma de música, sense passar per la simplificació de la paraula.

Pau Vallvé presentant el seu disc 2010 a la sala Luz de Gas -
Pau Vallvé presentant el seu disc 2010 a la sala Luz de Gas
Foto: ignasi am


Etiquetes: músics compositor productor

Lectures: 625 Darrera: 02.10.2022

Vídeos

Protagonistes

All Is Full Of Love

Ho vols compartir?