Cultura dimarts, 12 de Juliol de 2011 Autor: editor

Premis de la 5a edició lo cercacurts


<< Tornar     

A l'edició 2011 s'hi ha presentat més de 190 curtmetratges

Cartell cercacurts 2011
Cartell cercacurts 2011

A l'edició d'enguany, celebrada els passats 8 a 10 de juliol, s'hi han presentat 190 curtmetratges, provinents de diferents països com Estats Units i Bèlgica, i tres de la proví­ncia de Lleida. Només 22 van arribar a la fase final.

El jurat format per Judith Colell, presidenta, (vicepresidenta de l'Academia de Cine Espanyol), Xavier Arnaiz, Robert Garcia, Ferran Huguet, Jordi Làrios i Lucí­a Varela, ha premiat els treballs:

Premi del jurat al millor curtmetratge d'ambientació/temàtica rural: Matar a un niño de José i César Alenda (Madrid) de 9 minuts.
'Es domingo. Es el despertar feliz de un dí­a desgraciado.
A las diez en punto, un niño feliz va a morir'.

Premi del jurat al millor curtmetratge de temàtica lliure: Morir cada dí­a d'Aitor Echevarrí­a (Barcelona) de 13 minuts. 'Blanca no está dispuesta a dejar cenar tranquila a su familia. La conversación le aburre y las bromas de siempre le irritan. Sabe que todo podrí­a ser diferente'.

Premi del jurat al millor curtmetratge en llengua catalana: Radis de Sibila Estruch (Hospitalet de Llobregat, BCN) de16 minuts. 'El futura vegades és massa complicat. Decidir cap a on anar no sempre és facil, i en Juli espera trabar algunes respostes allunyat de la ciutat'.

Premi votació del públic: Alto sauce de Fernando Pomares (Lleida) de 18 minuts. 'En el pueblo Alto Sauce sucedió un crimen veinte años atrás. En el dí­a de hoy el caso se reabre y los miembros de la comunidad de Alto Sauce tendrán que enfrentarse con sus propias declaraciones'.

El festival és impulsat per un grup de joves de Montornès i aspira a ser un referent cinematogràfic i un pretext per promocionar històries vinculades amb el món rural

Vista general del poble - Montornès de Segarra
Vista general del poble


Etiquetes: premis cinema montornès segarra

Vídeos

making of de Morir Cada Dí­a

Tràiler de Alto sauce

Ho vols compartir?