Cultura dimarts 12 juliol 2011 Autor: editor

Premis de la 5a edició lo cercacurts


<< Tornar     

A l'edició 2011 s'hi ha presentat més de 190 curtmetratges

Cartell cercacurts 2011
Cartell cercacurts 2011

A l'edició d'enguany, celebrada els passats 8 a 10 de juliol, s'hi han presentat 190 curtmetratges, provinents de diferents països com Estats Units i Bèlgica, i tres de la proví­ncia de Lleida. Només 22 van arribar a la fase final.

El jurat format per Judith Colell, presidenta, (vicepresidenta de l'Academia de Cine Espanyol), Xavier Arnaiz, Robert Garcia, Ferran Huguet, Jordi Làrios i Lucí­a Varela, ha premiat els treballs:

Premi del jurat al millor curtmetratge d'ambientació/temàtica rural: Matar a un niño de José i César Alenda (Madrid) de 9 minuts.
'Es domingo. Es el despertar feliz de un dí­a desgraciado.
A las diez en punto, un niño feliz va a morir'.

Premi del jurat al millor curtmetratge de temàtica lliure: Morir cada dí­a d'Aitor Echevarrí­a (Barcelona) de 13 minuts. 'Blanca no está dispuesta a dejar cenar tranquila a su familia. La conversación le aburre y las bromas de siempre le irritan. Sabe que todo podrí­a ser diferente'.

Premi del jurat al millor curtmetratge en llengua catalana: Radis de Sibila Estruch (Hospitalet de Llobregat, BCN) de16 minuts. 'El futura vegades és massa complicat. Decidir cap a on anar no sempre és facil, i en Juli espera trabar algunes respostes allunyat de la ciutat'.

Premi votació del públic: Alto sauce de Fernando Pomares (Lleida) de 18 minuts. 'En el pueblo Alto Sauce sucedió un crimen veinte años atrás. En el dí­a de hoy el caso se reabre y los miembros de la comunidad de Alto Sauce tendrán que enfrentarse con sus propias declaraciones'.

El festival és impulsat per un grup de joves de Montornès i aspira a ser un referent cinematogràfic i un pretext per promocionar històries vinculades amb el món rural

Vista general del poble - Montornès de Segarra
Vista general del poble


Etiquetes: premis cinema montornès segarra

Lectures: 644 Darrera: 07.08.2022

Vídeos

making of de Morir Cada Dí­a

Tràiler de Alto sauce

Ho vols compartir?


dilluns 8 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
36 Fotos
Memorial Stolpersteine a Torà
Memorial Stolpersteine a Torà
18 Fotos

Traductor / Translator