Cultura dilluns 3 octubre 2011 Autor: editor

Despertadors Atòmics


<< Tornar     

Jove trio del Solsonès que demostra una clara passió pel funk €“ rock

El trio Despertadors Aní­mics
El trio Despertadors Aní­mics

Dues vegades finalistes al concurs Sona 9 (2009 i 2010), van començar estripant els seus temes a base de rock'n'roll publicant l'EP Despertadors Atòmics (2008, autoeditat).

Ara llencen L'ofici del rellotger (CasaFont Records, 2011) el seu manual personal de funk €“ rock. Les seves cançons tenen un punt assilvestrat que fa honor al seu origen. No hi busqueu grans floritures: això seu és funk tenyit de rock'n'roll, en la lí­nia de bandes com Red Hot Chili Peppers, si bé hi afegeixen alguns matisos més pop a temes com 'L'ofici del rellotger'. D'ofici, aquest grup, en té. Saben exprimir el format de guitarra, baix, bateria i veu; això és el que hi ha i si sona bé ja n'hi ha prou, i no cal afegir-hi ni vents, ni programacions, ni teclats. Amb aquests ingredients bàsics tenen la virtut de fer cançons ballables, on el que importa és el feeling, i on les lletres, sense caure en la buida pretensiositat, no són només un simple complement amb zero importància. Despertadors Atòmics facturen un funk-rock correcte amarat de grans dosis d'optimisme.

El trio està format per Ed Corominas (veu, baix), Èdgar Riu, guitarra, i Andreu Moreno, bateria, i 'demostra una clara passió pel funk €“ rock en un directe tècnicament impecable' incorporant al repertori temes d'artistes que els han influenciat, com James Brown, Lorenzo Jovanotti, The Police o Bob Dylan.

El proper dijous dia 6 d'octubre els podreu sentir a partir de les 21 h al Niu (al carrer Almogàvers 208, de Barcelona).

Actuació dels Despertadors Aní­mics -
Actuació dels Despertadors Aní­mics


  + info (enllaç extern)

Etiquetes: músics funk solsonès

Lectures: 536 Darrera: 19.05.2021

Ho vols compartir?


dijous 23 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator