Cultura dissabte, 8 de Octubre de 2011 Autor: editor

Pau Riba presentarà el seu nou espectacle al teatre de cal eril


<< Tornar     

Girarà entorn el disc Jo, la dona i el gripau que compleix quaranta anys

Pau Riba en concert
Pau Riba en concert

L'espectacle de Pau Riba Jo, la dona i el gripau compleix quaranta anys i, per celebrar-ho, l'artista català ha revisat el disc i prepara una nova gira amb un renovat format. Ha reunit als músics, segons ell, 'més locos' que coneix que de natural toquen amb altres formacions (Pascal Comelade, Les Aus, Don Simon y Telefunken...), i són fantàstics, i es diuen Llull, Mau, Ivan, Maus, Joanso.

El cantautor ha elegit Guissona i el Teatre de Ca l'Eril per donar forma a l'espectacle i rodar-lo abans de sortir de gira. Acompanyat del seu grup, Pau Riba serà la setmana que ve un parell de dies a la localitat de la Segarra i oferirà al públic un últim assaig obert la el dimarts 18 d'octubre a les 10 de la nit, com a preestrena.

S'ha de recordar que aquest projecte musical, sorgit en plena efervescència hippy i de la psicodèlia, estava dedicat al naixement del seu primer fill, Pau -el griPau (Gran Riba Pau)-, de part natural a Formentera ( on vivia a una casa sense electricitat ni aigua), i que incloïa temes molt influïts per la cançó popular catalana d'arrel tradicional i per la Incredible String Band. El disc es va enregistrar a l'illa amb un equip portàtil alimentat per bateries (un Nagra, que és el que s'usava i s'usa encara pel so directe en el cinema), aprofitant la ressonància natural del pou, el murmuri de les abelles, etc. L'edició en disc compacte arrivà al 1993, editat per PDI.

Preu entrada: 6 ‚¬
Per a reserves:
Correu electrònic: teatrecaleril@gmail.com
Telèfon: 618 30 41 81

Portada del disc Jo, la donya i el gripau -
Portada del disc Jo, la donya i el gripau


Etiquetes: músics espectacles pau riba

Vídeos

La vella del fons del pou

Ho vols compartir?