Cultura dimarts, 27 de Desembre de 2011 Autor: editor

El Centre Cultural d'Ardèvol reb el premi Signum


<< Tornar     

La Fundació Francesc Ribalta premia la difusió de la cultura popular i tradicional que fa l'entitat

Glòria Padullés recollint el premi Signum
Glòria Padullés recollint el premi Signum Foto: nacio digital

El Centre Cultural d'Ardèvol, una de les entitats més actives del sud del Solsonès, ha rebut el premi Signum, que atorga anualment la Fundació Francesc Ribalta. La proposta ha tingut en compte la 'llarga trajectòria encaminada a la promoció de la cultura popular i al manteniment de les tradicions', segons paraules de Josep Maria Casafont, president de l'organisme vinculat al Consell Comarcal.

L'entitat guardonada organitza anualment diferents activitats, entre les quals destaca el pessebre vivent d'Ardèvol, un dels més concorreguts de les comarques centrals, la Festa de les Noies, les Caramelles, calçotades.

El Centre Cultural d'Ardèvol és una associació sense ànim de lucre i d'àmbit d'actuació local, creada l'any 1991 per diversos veïns del poble amb l'objectiu de fomentar la cultura, organitzar activitats recreatives i promoure l'esport, entre la gent del poble i dels pobles del voltant, siguin de l'edat que siguin. L'entitat està presidida actualment per la Glòria Padullés, toranesa, de cal Colomo, i casada a a í€rdevol des de fa trenta vuit any

Escena del pessebre vivent d'Ardèvol - Ardèvol
Escena del pessebre vivent d'Ardèvol
Foto: organització pessebre
Escena del pessebre vivent d'Ardèvol - Ardèvol
Escena del pessebre vivent d'Ardèvol
Foto: organització pessebre


Etiquetes: premis cultura signum ardèvol solsonès

Ho vols compartir?