Cultura dimecres 25 gener 2012 Autor: editor

Deu grups catalans d'arrel convidats al Showcase Scotland i a la Kulturborse


<< Tornar     

Aquestes dues fires europees tenen Catalunya com a paí­s convidat. Els cerverins els Fadunito entre els convidats.

Lí­dia Pujol
Lí­dia Pujol

Catalunya és el paí­s convidat aquest any de la fira de professionals 'Showcase Scotland', inclosa dins del festival de música 'Celtic Connections', que se celebra a Glasgow del 25 i el 29 de gener. Sis grups catalans han estat seleccionats pel director artí­stic del festival, Donald Shaw, per tocar a Escòcia. Els grups són Domini Màgic, Las Migas, Jordi Molina i Perepau Jiménez, Sol i Serena, Lí­dia Pujol i La Carrau. El festival escocès està especialitzat en el folk i les músiques del món, i en aquesta edició explorarà les connexions entre la música tradicional catalana i la celta.

L'Internationale Kulturboí¶rse de Freiburg (Alemanya), que se celebrarà del 23 al 26 de gener, és una de les fires musicals i d'arts escèniques més importants d'Europa. Enguany, aquest mercat també farà una atenció especial a Catalunya, amb la programació de grups catalans de diferents àmbits musicals i la participació de 30 entitats de la indústria cultural catalana a la fira comercial. En aquesta hi actuaran Jordi Molina i Pere Pau Jiménez, Las Migas, els Fadunito, els Karam la Banda del Surdo i Ne Me Tí­tere Pas.

Ambdós programes d'internacionalització d'artistes catalans d'arrel estan impulsats per la Fundació Fira Mediterrània de Manresa. Aquestes actuacions són una plataforma per a la indústria cultural i artí­stica catalana i afavoreixen la presència dels artistes del nostre paí­s en el mercat internacional.

Els Fadunito a Igualada -
Els Fadunito a Igualada
Las Migas -
Las Migas


Etiquetes: promoció fires internacionals cultura

Lectures: 490 Darrera: 03.01.2021

Ho vols compartir?


dijous 2 desembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator