Cultura divendres, 7 de Setembre de 2012 Autor: Fòrum l’Espitllera

L’Espitllera i l’AC Baixa Segarra reivindiquen els valors del paisatge segarrenc


<< Tornar     

L'exposició ' Un paisatge per demà' es pot visitar al castell de Santa Coloma de Queralt fins el proper dia 16 de setembre

Josep M. Carreras, de l’Associació Cultural Baixa Segarra
Josep M. Carreras, de l’Associació Cultural Baixa Segarra Foto: Jaume Moya

Dijous 6 de setembre va tenir lloc la presentació del document “Un paisatge per demà” al castell de Santa Coloma de Queralt. El text reivindica els valors del paisatge de la Segarra com a element clau de riquesa, progrés i futur i és el resultat de més d’un any de treballs i reflexions dins del Fòrum l’Espitllera.

El document ve il·lustrat per una selecció de fotografies que romandran exposades a la sala petita del Castell dels Comtes fins el 16 de setembre, en una mostra dedicada a la memòria de Toni Nadal, home del temps de Cervera que va participar molt activament en l’elaboració del document.

L’acte inaugural fou conduït per Josep M. Carreras, de l’Associació Cultural Baixa Segarra, i va incloure una conferència a càrrec del Dr. David Garcia, membre de la comissió de paisatge de l’Espitllera. Hi varen assistir una cinquantena de persones, entre les quals es trobaven dues regidores del consistori de Santa Coloma.

L’activitat s’emmarca dins el projecte de col·laboració i vertebració endegat per una dotzena d’entitats de l’àmbit de la Segarra històrica en una trobada del passat mes de juliol als Prats de Rei.

Presentació del document  “Un paisatge per demà” - Santa Coloma de Queralt
Presentació del document “Un paisatge per demà”
Foto: Jaume Moya


Etiquetes: paisatge fòrum espitllera AC Baixa Segarra
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?