Cultura dissabte 23 març 2013 Autor: editor

Els pares de Torà no acaten la Llei Wert


<< Tornar     

La majoria de pares han signat un manifest de suport a la comunitat educativa perquè no acati aquesta llei

La plaça del Vall de Torà Autor: J. Gatnau

Defensem l'escola en català, amb aquest propòsit un grup de gent de Torà va començar, fa uns mesos, un seguit de trobades 'per vetllar i no quedar-nos de braços creuats davant dels atacs i retallades que està patint i patirà la nostra llengua dins la nova llei d'educació (LOMCE) del ministre Wert'.

Per això van començar una recollida de signatures dels pares, mares i tutors dels alumnes de Torà perquè 'donessin el seu suport a la comunitat educativa perquè no acati aquesta llei'. La iniciativa ha sigut un èxit, al voltant d'un 90% dels pares han donat suport a la proposta.'N'estem molt contents' manifesta una de les promotores, i, per això, 'hem decidit continuar treballant-hi'. El pas següent serà enviar aquestes signatures al Departament d´Ensenyament, i 'deixar constància oficial d'aquest suport de Torà a no acatar aquesta nova llei que ens volen imposar'.

En el seu manifest expressen que 'No volem que arribi el moment que ens obliguin a aplicar aquest nou model d'educació en el que el català serà relegat a ser una llengua secundària, i on tots els ensenyaments es faran amb castellà. No volem perdre aquest sistema d'immersió lingüística que tenim actualment i que tants bons resultats ha obtingut'.

Logotip del grup #ATORÀNOACATEM - Torà
Logotip del grup #ATORÀNOACATEM
Autor: grup #ATORÀNOACATEM


Etiquetes: educació defensa català llei wert

Ho vols compartir?


dijous 6 agost 2020
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator