Cultura dilluns, 27 de Maig de 2013 Autor: Redacció

La 17ena edició del Mercat Romà a Guissona presenta les seves novetats


<< Tornar     

Aquest any l’eix conductor de la festivitat és l’origen dels temps

Presentació de 17ena edició del  Mercat Romà a Guissona
Presentació de 17ena edició del Mercat Romà a Guissona Foto: Ajuntament Guissona

La presentació de la 17ena edició del Mercat Romà a Guissona va consistir en un acte teatralitzat, en el que un dels pregoners del Mercat Romà va donar a conèixer les novetats de l’edició d’aquest any, i es va realitzar en el marc de la Fira de Sant Isidre a Cervera.

Aquest any l’eix conductor de la festivitat és l’origen dels temps i s’ha projectat tot un seguit d’actes al llarg de la setmana del 15 al 20 de juliol. En definitiva un programa que presenta activitats culturals amb cercaviles, tallers infantils, cinema, música i teatre ... activitats per a tots els públics que es portaran a terme entre les 10 del matí i les 10 del vespre.

Un any més, el Mercat Romà compta amb la participació de les entitats i associacions de Guissona per a portar a terme les seves activitats, sense elles, el Mercat Romà no seria possible. En total són una vintena les entitats que s’impliquen en els capvespres a la romana i en el mercat romà, entitats que igual que els ciutadans viuen la festa d’una forma molt especial. El Mercat Romà també comptarà amb actuacions del grup d’animació La Cremallera, tallers de reconstrucció històrica provinents del grup de reconstrucció històrica del Museu de Badalona i actuacions musicals a càrrec del grup de reconstrucció històrica de Tarragona, Thaleia.

I com marca la tradició es projectarà la majestuosa arribada del Cèsar i la Cleòpatra, els guanyadors el concurs d’oratòria de la bakanal 2012, juntament amb els seus seguicis, no deixaran indiferents al públic amb les seves actuacions.

El cartell d’aquesta edició ha estat elaborat pel dissenyador gràfic local, Sergi Díaz, inspirant-se amb la Teofonia. Com a novetat destacable d’aquest any s’ha presentat també el disseny de la nova web del Mercat Romà elaborada per la dissenyadora local, Mercè Serra, la qual pretén ser més participativa i esdevenir punt d’enllaç a les xarxes socials.

Cartell de la 17ena edició del  Mercat Romà a Guissona - Guissona
Cartell de la 17ena edició del Mercat Romà a Guissona
Foto: Ajuntament Guissona


Etiquetes: mercat romà iesso festes
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?