Cultura divendres 7 juny 2013 Autor: editor

Premis per a l'escola Sant Gil de Torà


<< Tornar     

Guanya el 1r premi del concurs ¡Cuidamos el Medio Ambiente! i també un dels Premis Baldiri Reixac

Alumnes 5è de primària a l'acte d'entrega del Premis Baldiri Reixac
Alumnes 5è de primària a l'acte d'entrega del Premis Baldiri Reixac Autor: ceip sant Gil

Els 28 estudiants de primer cicle de l’escola Sant Gil de Torà s'han adjudicat el 1r premi del concurs Cuidamos el Medio Ambiente!, organitzat per Productes Imedio amb AMEI (Associació Mundial d'Educadors Infantils). El guardó, entregat aquest dijous, consisteix en un xec de 2.000 euros i material d'ús escolar. El 2n premi d'aquesta categoria ha estat pel C.E.I.P. San Juan Perales de Tacoronte (SANTA CRUZ DE TENERIFE) i el 3r per al C.E.I.P. Andalucía de Posadas (CÓRDOVA).

Aquest ha estat el 3r any del Concurs Escolar i ha comptat amb la participació de més de 600 col·legis de tot Espanya. El Concurs Escolar està adreçat a nens del Primer i Segon cicle d'Educació Infantil i del Primer cicle de Primària i pretèn conscienciar les noves generacions sobre la necessitat de la cura del Medi Ambient i conservació de l'entorn. El Concurs consta de quatre categories, amb interessants premis per a cadascuna d'elles.

Els alumnes de la classe dels Submarinistes de 5è de primària Escola Sant Gil van rebre, el passat diumenge dia 2, un dels Premis Baldiri Reixac, en la modalitat alumnes, pel seu treball Descoberta del català Narcís Monturiol. El lliurament del Premi se celebrà a l' Espluga de Francolí i consistí en un xec de 700 €, unes auques de Vicent Andrés Estellés i també entrades pel museu de la Vida Rural.

Els Premis Baldiri Reixac, que enguany arriben a la 35a edició, instituïts per la Fundació Lluís Carulla, pretenen ser un estímul i reconeixement a l’escola catalana. Contempla tres categories, en la d’escoles s’atorguen 14 premis de 3.300 euros cadascun, en la de mestres i professors, es lliuren dos premis de 4.000 euros cadascun i en la modalitat d’alumnes es lliuren 70 premis a tasques escolars, dotats en 700 euros cadascun, i dos premis més de 2.000 euros per a experiències que fomentin la comunicació en català entre l’alumnat dins i fora de l’aula

Festa del premi Imedio - Torà
Festa del premi Imedio
Autor: X. Santesmasses
Alumnes i professores del CEIP Sant Gil reben el premi - Espluga de Francolí
Alumnes i professores del CEIP Sant Gil reben el premi
Autor: Premis Baldiri Reixac


Etiquetes: educació ceip sant gil premis baldiri reixac

Lectures: 266 Darrera: 19.05.2021

Ho vols compartir?


divendres 22 octubre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator