Cultura dijous 4 juliol 2013 Autor: somsegarra

La pel·lícula 'Segon origen', tirarà endavant


<< Tornar     

El productor Carles Porta ha anunciat la continuïtat del projecte, que amb la mort del director Bigas Luna va quedar inacabada.

Bigas Luna i  Carles Porta
Bigas Luna i Carles Porta

El productor Carles Porta ha anunciat que es tirarà endavant Segon origen, l'últim projecte cinematogràfic de Bigas Luna, basat en la popular novel·la Mecanoscrit del segon origen de Manuel de Pedrolo. Aquest anunci, el va fer després que aquest dimecres s'atorgués el premi Pepón Coromina a títol pòstum al director i guionista català en la Festa d'Estiu del Cinema Català.

Porta sempre ha defensat la continuïtat d'aquest projecte, ja que segons ell es faria realitat la 'il·lusió' de l'últim projecte de Bigas Luna. Poc després de la mort del director, va dir que 'el millor homenatge' a Bigas Luna era continuar l'adaptació cinematogràfica d'El Mecanoscrit del segon origen'.

El productor ha explicat que la vinculació Luna i Pepón Coromina i Mecanoscrit ve de molt lluny i ha assegurat que per fer somiar la gent cal pencar molt i nosaltres és el que farem i només prometem això. A més, ha remarcat que treballaran molt perquè 'sigui una gran pel·lícula i que pugui coincidir amb un segon origen del sector que no està en el seu millor moment i, fins i tot, un segon origen del país'. També ha afegit que 'treballem i treballarem perquè Segon origen sigui una pel·lícula de la qual Pepón Coromina i el nostre estimat i enyorat Bigas Luna se'n poguessin sentir molt orgullosos'.

El director Bigas Luna va manifestar abans de morir el desig que la pel·lícula 'Segon Origen' es finalitzi -
El director Bigas Luna va manifestar abans de morir el desig que la pel·lícula 'Segon Origen' es finalitzi


Etiquetes: cinema pedrolo bigas luna carles porta

Lectures: 60 Darrera: 17.05.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dijous 2 desembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator