Cultura dilluns 21 octubre 2013 Autor: somsegarra

Concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys


<< Tornar     

Han de presentar un 'clip' promocionant un llibre per optar als premis del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya

Concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys
Concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys Foto: booktrailer.cat

El Departament de Cultura ha convocat el primer concurs de 'booktrailers' per a joves d'entre 14 i 18 anys.El booktrailer és un petit vídeo publicitari que presenta un llibre, de manera que capti l’interès del lector. La iniciativa és impulsada a través del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Els participants al concurs, han de conformar equips d'entre 2 i 4 integrants, triar el llibre que recomanaran, escriure el guió i gravar el 'booktrailer' de màxim 90 segons. Els vídeos es poden gravar amb qualsevol equip, sigui una càmera o un mòbil i amb una condició: que en algun moment aparegui almenys un llibre físic i/o un lector d’e-books o tablet, ja siguin sols, en una prestatgeria o en una biblioteca. Pot ser amb actors i rodatge, amb videoanimacions i amb qualsevol altre tècnica audiovisual, però el més important és que sigui curt, impactant i de qualitat.

El jurat –especialitzats en literatura, edició, arts escèniques, cinema, vídeo, Internet i màrqueting– valorarà els 'booktrailers' més impactants i que acompleixin l'objectiu d'incitar el lector a llegir el llibre, a més de les seves qualitat artística, creativitat, guió i factura tècnica. Es concediran premis al millor 'booktrailer', al millor guió, al booktrailer més creatiu i també al més votat a YouTube i Vimeo, que s'adjudicarà el Premi del Públic. Cada categoria distingirà també 2 finalistes.

Els guanyadors es podran endur entrades per la Filmoteca de Catalunya, lectors d'e-books i visites al Diari Ara. Els primers 100 inscrits s'adjudicaran un lot de llibres. El lliurament de premis es farà el 29 de novembre a la Filmoteca de CatalunyaFont: booktrailer.cat   + info (enllaç extern)

Etiquetes: concursos booktrailers video joves

Lectures: 60 Darrera: 11.08.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dijous 11 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
36 Fotos
Memorial Stolpersteine a Torà
Memorial Stolpersteine a Torà
18 Fotos

Traductor / Translator