Cultura dijous, 16 de Gener de 2014 Autor: Els Pastorets de Calaf

Roser Capdevila, al costat dels Pastorets de Calaf


<< Tornar     

El punt de llibre amb que s'obsequia els espectadors és obra de la il·lustradora

pastorets de calaf
pastorets de calaf Foto: pastorets de calaf

Tots els espectadors dels Pastorets de Calaf són obsequiats, en totes les representacions, amb un punt de llibre que cada any canvia gràcies a la col•laboració desinteressada de reconeguts artistes. Enguany el punt de llibre és obra de la il•lustradora Roser Capdevila, coneguda per ser la creadora de Les Tres Bessones, sent la segona vegada que col•labora amb l’espectacle calafí ja que la temporada 2007-08 també va ser l’autora del punt de llibre.

En aquesta ocasió “he fet un dibuix pensant amb el Nadal, el pessebre i els Pastorets”, explica Capdevila. I afegeix que el motiu de la il•lustració, el ramat, “hi és present perquè penso que Calaf és un terra de ramats, amb un be negre que sempre hi és, no només aquí sinó a tots els àmbits de la societat. Avui dia en veiem molts”.

Últimes representacions


Aquest diumenge tindrà lloc la penúltima representació dels Pastorets de Calaf que, fins al moment, ha atret a gairebé 1.400 espectadors. Enguany, els Pastorets calafins són solidaris amb l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues i per això l’objectiu és arribar a captivar l’interès de més de 2.500 espectadors d’arreu de Catalunya que vulguin gaudir d’un gran espectacle i que, alhora, se solidaritzin amb aquesta causa solidària.

La col•laboració amb l’hospital maternoinfantil suposa que el Casal de Calaf donarà 1 euro de cada entrada venuda amb l’objectiu d’ajudar a finançar les activitats que formen part del programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu. Amb aquestes activitats es vol minimitzar el risc d’impacte de l’hospitalització de nens i nenes. També es pot col•laborar amb aquesta iniciativa a través de la fila 0, amb el número de compte: 2013 6045 47 0200024733.


Entrades, dates i horaris


Les entrades es poden comprar a través del Telentrada (www.telentrada.com i 902 10 12 12) i a la Taquilla del Casal de Calaf el mateix dia de la representació, de 12.00 a 13.00 hores o bé 1 hora abans de l’espectacle. Els socis del Casal de Calaf, TresC, el Club Super3, RACC i els subscriptors de La Vanguardia, Regió 7 i La Veu de l’Anoia tenen descomptes en el preu de l’entrada.

Representacions:
• Dies 19 i 26
• a les 17.30 hores
Lloc: Casal de Calaf
Carretera Llarga, 11
08281 Calaf

Punt de llibre de Roser Capdevila per als Pastorets de Calaf - Calaf
Punt de llibre de Roser Capdevila per als Pastorets de Calaf
Foto: Roser Capdevila


Font: Els Pastorets de Calaf   + info (enllaç extern)

Etiquetes: festes tradicions pastorets calaf
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?