Cultura divendres, 31 de Gener de 2014 Autor: somsegarra

Convocat el 9è premi literari 7lletres


<< Tornar     

Les dates de recepció d'originals s'avança al mes de març per l'elevat nombre de participants

Convocat el 9è premi literari 7lletres
Convocat el 9è premi literari 7lletres Foto: 7Lletres

El Centre Municipal de Cultura de Cervera, el Consell Comarcal de la Segarra i la Fundació Manuel de Pedrolo han publicat les bases de la 9a edició del premi 7 lletres. El premi 7 lletres guardona amb 7.000 euros i la publicació de l'obra, un recull de set relats de temàtica lliure.

Els organitzadors expliquen que degut a l'elevat nombre de participants de la passada edició, 48 originals d'arreu dels països catalans, s'han vist obligats a avançar les dates de recepció d'originals al dia 17 de març per tal que el comitè de lectura que s'encarrega de fer una preselecció i el jurat disposin de més temps per poder seleccionar l'obra guanyador.

La passada edició del guardó  fou per l'escriptor alacantí Leandre Iborra amb Les mars perdudes. Es tracta d'una obra de  7 contes situats a la zona de costa d'Alacant. Alguns dels contes reflecteixen la vida del pescador i d'altres inclouen com a tema també la immigració. El jurat va valorar la seva ambientació al món mariner del país valencià així com en un parell de contes el mostrar amb encert la problemàtica de la immigració. Pel que fa al llenguatge, l'obra destaca per la seva elaboració i l'ús de vocabulari d'alt nivell.

Leandre Iborra Polo, guanyador de la 8a edició del premi literari de relats 7lletres - Concabella
Leandre Iborra Polo, guanyador de la 8a edició del premi literari de relats 7lletres
Foto: Maria Josep Jové


Etiquetes: premis literaris 7 lletres pedrolo
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?