Cultura dilluns 26 maig 2014 Autor: somsegarra

La Segarra comença a fer olor a 7lletres


<< Tornar     

Amb el fil conductor de 7olors s’inicien les activitats de la 9a edició de 7lletres

La Segarra comença a fer olor a 7lletres
La Segarra comença a fer olor a 7lletres Autor: CC Segarra

Divendres 30 de maig, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà a la Biblioteca de Guissona l’exposició 7olors de Llibre, que donarà el tret de sortida a les activitats de la 9a edició de 7lletres. El premi literari i més coses.
7olors de Llibre, és una mostra col·lectiva de set artistes de la Segarra: Joan Codina (Guissona), Maria Cusachs (Sant Antolí), Guillem Duc (la Guàrdia-lada), Isabel Ferrer (Cervera), Montse Gomis (la Cardosa), Enric Porta (Hostafrancs) i Queralt Serrano (Cervera). Cada un d’ells representa plàsticament set olors : Encens, Cendra, Cera, Boira, Foc, Terra i Llibre, que donaran nom a cadascuna de les activitats d’enguany.

La següent activitat serà un joc al Facebook, que amb el nom Olor de Boira tindrà lloc la setmana del 2 al 8 de juny a aquesta xarxa social. El joc consistirà en resoldre diverses preguntes i propostes literàries.

El divendres, 13 de juny, a les 10 del vespre, a la Casa Dalmases de Cervera us proposem un concert de jazz-blues de la mà de Mujeres Cuerdas (arpa, contrabaix i cant) sota el nom d’Olor de Cera.
Seguirà l’Olor de Terra. Sortida Natural pel torrent Salat (Cervera) guiada per Astrid Van Ginkel. Aquesta activitat es durà a terme el diumenge, 15 de juny a les 11 del matí.

El diumenge, 22 de juny a les 7 de la tarda el Cementiri de Cervera serà l’escenari de l’activitat Olor de Cendra. Literatura i música conformaran un cementiri literari on la poesia i l’acordió seran els protagonistes.

Olor d’Encens. Presentació del llibre “Les mars perdudes”, guanyador de la 8a edició de 7lletres. La presentació serà el divendres, 27 de juny, a les 7 de la tarda a la Biblioteca de Guissona.

Les activitats finalitzaran el dissabte, 5 de juliol, al Castell de Concabella amb Olor de Foc. Una vetllada literària on es lliurarà el premi al guanyador de la 9a edició.Font: Consell Comarcal Etiquetes: premis literaris 7lletres

Lectures: 219 Darrera: 15.10.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dijous 28 octubre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator