Cultura dilluns, 26 de Maig de 2014 Autor: somsegarra

La Segarra comença a fer olor a 7lletres


<< Tornar     

Amb el fil conductor de 7olors s’inicien les activitats de la 9a edició de 7lletres

La Segarra comença a fer olor a 7lletres
La Segarra comença a fer olor a 7lletres Foto: CC Segarra

Divendres 30 de maig, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà a la Biblioteca de Guissona l’exposició 7olors de Llibre, que donarà el tret de sortida a les activitats de la 9a edició de 7lletres. El premi literari i més coses.
7olors de Llibre, és una mostra col·lectiva de set artistes de la Segarra: Joan Codina (Guissona), Maria Cusachs (Sant Antolí), Guillem Duc (la Guàrdia-lada), Isabel Ferrer (Cervera), Montse Gomis (la Cardosa), Enric Porta (Hostafrancs) i Queralt Serrano (Cervera). Cada un d’ells representa plàsticament set olors : Encens, Cendra, Cera, Boira, Foc, Terra i Llibre, que donaran nom a cadascuna de les activitats d’enguany.

La següent activitat serà un joc al Facebook, que amb el nom Olor de Boira tindrà lloc la setmana del 2 al 8 de juny a aquesta xarxa social. El joc consistirà en resoldre diverses preguntes i propostes literàries.

El divendres, 13 de juny, a les 10 del vespre, a la Casa Dalmases de Cervera us proposem un concert de jazz-blues de la mà de Mujeres Cuerdas (arpa, contrabaix i cant) sota el nom d’Olor de Cera.
Seguirà l’Olor de Terra. Sortida Natural pel torrent Salat (Cervera) guiada per Astrid Van Ginkel. Aquesta activitat es durà a terme el diumenge, 15 de juny a les 11 del matí.

El diumenge, 22 de juny a les 7 de la tarda el Cementiri de Cervera serà l’escenari de l’activitat Olor de Cendra. Literatura i música conformaran un cementiri literari on la poesia i l’acordió seran els protagonistes.

Olor d’Encens. Presentació del llibre “Les mars perdudes”, guanyador de la 8a edició de 7lletres. La presentació serà el divendres, 27 de juny, a les 7 de la tarda a la Biblioteca de Guissona.

Les activitats finalitzaran el dissabte, 5 de juliol, al Castell de Concabella amb Olor de Foc. Una vetllada literària on es lliurarà el premi al guanyador de la 9a edició.Font: Consell Comarcal Etiquetes: premis literaris 7lletres
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?