Cultura diumenge 28 setembre 2014 Autor: AACSMA

Visita guiada al castell d'Alta-riba


<< Tornar     

L'Ajuntament d'Estaràs conjuntament amb l'associació d'amics del castell de Sant Miquel d'Alta-riba participen en els actes del tricentenari organitzant una visita al castell

cartell Visita guiada al castell d'Alta-riba
cartell Visita guiada al castell d'Alta-riba Foto: AACSMA

L'Ajuntament d'Estaràs conjuntament amb l'associació d'amics del castell de Sant Miquel d'Alta-riba participen en els actes del tricentenari organitzant una visita al castell. Sota el nom: “CASTELL ST. MIQUEL D’ALTA-RIBA: avui com 1714, demà molt millor, el programa presenta dues activitats paral·leles, per una banda, una exposició i, per altra, una visita guiada pel Castell Sant Miquel d’Alta-riba. Els objectius de l’activitat són descobrir el patrimoni, experimentar i veure.

L’activitat conté una visita guiada per les restes del Castell Sant Miquel d’Alta-riba, una presentació i explicació del retrat pictòric de Felip V, original i contemporani de l’època de “Felip V” pertanyent a la col·lecció privada del castell. Els inicis de la propaganda, la pressió psicològica i la por. El castell d’Almansa símbol de Felip V. Importància de la Batalla d’Almansa. (25 d’abril de 1707) que seguirà amb el setge de Lleida el 12 octubre 1707. “Quan el mal ve d’Almansa a tots alcança”. Repercussions dels castells catalans en la derrota contra Felip V i la Crònica de l’estil de vida al poble d’Alta-riba l’any 1714.

Data: Diumenge 28/09/2014. Festivitat de Sant Miquel. Inscripcions: El mateix dia al nucli de població d’Alta-riba del municipi d’Estaràs, davant la porta del castell segons l’ordre d’arribada.
Horari de vistes guiades: 11h, 12h, i 16:30h,. Cal estar present 15min abans de l’hora. Grups: Màxim 30 persones.

L’ activitat és totalment gratuïta i s’organitza des de l’Associació d’Amics del Castell Sant Miquel d’Alta-riba (AACSMA) Castell Sant Miquel d’Alta-riba i Ajuntament d’Estaràs.Etiquetes: visites patrimoni castell alta-riba

Lectures: 32 Darrera: 12.08.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dissabte 13 agost 2022
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
Sessió de treball sobre la torre de Vallferosa
36 Fotos
Memorial Stolpersteine a Torà
Memorial Stolpersteine a Torà
18 Fotos

Traductor / Translator