Cultura diumenge 21 desembre 2014 Autor: Agrupació Coral de Cervera

Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera


<< Tornar     
cartell Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera
cartell Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera Autor: Agrupació Coral de Cervera

El proper diumenge 21 de desembre, a les 6 de la tarda, i al Paranimf de la Universitat de Cervera celebrarem el tradicional Concert de Nadal de l’Agrupació Coral. Hi participaran les tres corals que actualment formen aquesta associació: la Coral Lacetània, la Coral Ginesta i la Coral Infantil Nova Cervera. Entre totes tres, veurem a l’escenari més de 170 cantaires de totes les edats que ens oferiran els repertoris que han estat preparant durant aquest primer trimestre: hi sentirem des de les nadales tradicionals més conegudes (amb arranjaments dels grans harmonitzadors catalans del segle XX: Ernest Cervera i Manuel Oltra), passant per altres nadales molt més noves i actuals (sovint de compositors molt joves, i també igualment reconeguts), fins a música americana i gospel.

Per acabar el Concert, tots els cantaires d’aquesta gran família coral cantaran junts dues nadales ben diferents: Camina Maria (una nadala valenciana molt coneguda) i Calypso Gloria, un cànon d’Emily Crocker sobre un text ben nadalenc: “Gloria in excelsis Deo et in terra pax hominibus bonae voluntatis”.

El preu de l’entrada (2 €) serà a benefici de la Marató de TV3.

L’Agrupació Coral de Cervera us anima a gaudir d’aquest concert, amb el qual vol desitjar a tots unes Bones Festes!!!Etiquetes: concerts nadal agrupació coral cervera

Lectures: 37 Darrera: 14.05.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


dissabte 18 setembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator