Cultura diumenge, 21 de Desembre de 2014 Autor: Agrupació Coral de Cervera

Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera


<< Tornar     
cartell Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera
cartell Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Cervera Foto: Agrupació Coral de Cervera

El proper diumenge 21 de desembre, a les 6 de la tarda, i al Paranimf de la Universitat de Cervera celebrarem el tradicional Concert de Nadal de l’Agrupació Coral. Hi participaran les tres corals que actualment formen aquesta associació: la Coral Lacetània, la Coral Ginesta i la Coral Infantil Nova Cervera. Entre totes tres, veurem a l’escenari més de 170 cantaires de totes les edats que ens oferiran els repertoris que han estat preparant durant aquest primer trimestre: hi sentirem des de les nadales tradicionals més conegudes (amb arranjaments dels grans harmonitzadors catalans del segle XX: Ernest Cervera i Manuel Oltra), passant per altres nadales molt més noves i actuals (sovint de compositors molt joves, i també igualment reconeguts), fins a música americana i gospel.

Per acabar el Concert, tots els cantaires d’aquesta gran família coral cantaran junts dues nadales ben diferents: Camina Maria (una nadala valenciana molt coneguda) i Calypso Gloria, un cànon d’Emily Crocker sobre un text ben nadalenc: “Gloria in excelsis Deo et in terra pax hominibus bonae voluntatis”.

El preu de l’entrada (2 €) serà a benefici de la Marató de TV3.

L’Agrupació Coral de Cervera us anima a gaudir d’aquest concert, amb el qual vol desitjar a tots unes Bones Festes!!!Etiquetes: concerts nadal agrupació coral cervera
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?