Cultura dimarts, 17 de Febrer de 2015 Autor: Mènsula

Mènsula torna al mes de març


<< Tornar     

El cicle d'espectacles de petit format omplirà de música, teatre i circ els caps de setmana dels pobles.

Mènsula torna al mes de març
Mènsula torna al mes de març Foto: Mènsula

Després de la seua primera edició a l'any 2013, el proper mes de març torna als llocs més emblemàtics de Lleida el Mènsula, un cicle d'espectacles en petit format que recorrerà set pobles durant els caps de setmana del mes, que sota l'organització de la companyia Teatre de Butxaca i la productora La Gata Roja del Pla d'Urgell. Una proposta que es pot barrejar també amb la possibilitat de fer un tomb pels pobles on es faran les actuacions.

Mènsula destaca pel seu compromís i aposta per les companyies nascudes a la demarcació de Lleida, a l'edició d'enguany participaran al cicle d'espectacles de petit format les companyies Tres Tango, Krregades de Romanços, Crisi Perpètua, Trapetelando, la Gata Roja i Teatre de Butxaca seran les encarregades d'omplir els diferents espais de Sant Martí de Ruicorb, Biosca, Penelles, Juneda, Talarn, Sant Llorenç de Morunys i Castellnou de Seana dels diferents espectacles de música, teatre i circ.

Un cicle que és possible gràcies la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs, on es donen sortida a les propostes d'espectacles lleidetans. Mènsula és un cicle de cultura, donat que la cultura suporta un poble i li dona vida.

Mènsula obrirà el teló el proper diumenge 1 de març amb una doble actuació a Sant Martí de Ruicorb on actuarà Krregades de Romanços a les 5 de la tarda, i a Biosca on ho farà el grup Tres Tango. L'entrada a tots els espectacles és gratuïta.

Programa Mènsula 2015 - Biosca
Programa Mènsula 2015
Foto: Mènsula


Etiquetes: espectacles petit format mènsula
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?