Cultura divendres, 1 de Octubre de 2004 Autor: Xavier Sunyer

Caminades de tardor 2004


<< Tornar     

Un mitjà per conèixer el nostre entorn.

Amb el lema €œVine a caminar els diumenges amb nosaltres€ l'Associació del Patrimoni Artí­stic i Cultural de Torà (APACT) ha programat un seguit de caminades a partir del proper 10 d'octubre i fins el 28 de novembre de 2004.

Les caminades estan concebudes com un instrument per gaudir i donar a conèixer el medi natural i el patrimoni artí­stic de la Vall del Llobregós amb l'objectiu d'afavorir la seva conservació i respecte mitjançant la sensibilització dels qui prenen part en l'activitat.

Aquesta tardor es preveu, entre altres, la visita a la torre de Vallferossa, el castell de Llanera, el pont del Diable i el dolmen de Llanera.


Recorreguts fàcils, participació i esmorzar gratuïts.


Els recorreguts són de curta durada, de dos a tres hores de caminada efectiva i de vuit a dotze quilòmetres de distància.

No es requereix una preparació fí­sica especí­fica però si que és convenient portar calçat i roba adequats al medi i a la meteorologia.

L'hora d'inici de les caminades és a les 9,30 hores, i el lloc de concentració la Plaça de la Font de Torà.

La participació és gratuïta, i oberta a tot hom. Per prendre-hi part és necessari reservar amb 24 hores d'antelació als mòbils 609338544 i 670050347, o be a l'adreça de correu: apact@viladetora.net a efectes de poder preparar els esmorzars.

Enguany tot hom qui prengui part en les caminades podrà gaudir d'un esmorzar gratuït, d'aquesta manera l'APACT agraeix la bona acollida que ha tingut la tómbola benèfica que va organitzar per la festa major de Torà.





Etiquetes: caminada rutes turisme apact

Ho vols compartir?