Cultura dissabte 1 agost 2015 Autor: Lídia Pujol

Iter Luminis -Treballs i plaers d’amor a la Torre de Vallferosa


<< Tornar     

Diverses corals del territori i l’esbart manresà s’uniran sota el nom de El Cor de Vallferosa per acompanyar l’actuació

cartell Iter Luminis -Treballs i plaers d’amor a la Torre de Vallferosa
cartell Iter Luminis -Treballs i plaers d’amor a la Torre de Vallferosa Foto: Lídia Pujol

Concert per al dia 1 d’agost a les 21h. a la Torre de Vallferosa del municipi de Torà (La Segarra) una torre del segle VIII de característiques úniques a Catalunya i Europa, amb Lídia Pujol acompanyada diverses corals del territori i l’esbart manresà, sota el nom de El Cor de Vallferosa. Representants i col·laboradors dels diferents indrets de la gira, es trobaran amb el públic per compartir una nit d’estiu memorable.

Lídia Pujol, veu.
Mohamed Ayoub, veu.
M. Àngel Cordero, contrabaix i veu
Guillermo Rizzotto, guitarra.
Marta Reixach, gong sinfònic, sruti i monocordi.
Mohamed Soulimane, violí, llaüt, kemanje, panderos.
El Cor de Vallferosa: membres de Coral Sorisons, Orfeó Solsona, Coral Pontsicana, Coral Aires de Marinada (Torà), Coral de Calaf, La Fònica, Cor Ginesta (Cervera), Cor Lieder Càmera, Coral Lacetània de Cervera i Esbart Manresà.

Les entrades tenen un preu de 20 euros (10 euros per nens menors de 10 anys). L’entrada inclou un tast de productes artesanals de qualitat al final del concert. Es poden adquirir a:

- L’oficina de turisme del Solsonès, a la Crta de Basella n. 1.
- Pastisseria Cal Miramunt, a la Plaça del Pati 4, Torà.
- A la web productesdelaterra.cat

No tenim cap tipus de subvenció, i per aconseguir cobrir tècnicament l’espai cal una aposta econòmica molt important. Us volem convidar a fer possible aquesta aventura ajudant-nos a assumir aquest cost inicial. Us oferim una fila 0 on pugueu fer una donació al projecte:

Compte: ES46 1491 0001 2321 5265 0921

Associació Cultural Iter Luminis – Triodos Bank

Tots els col·laboradors tindran una menció especial al programa de mà que es repartirà el mateix dia de l’espectacle. Si sou una empresa o petit negoci, també us oferim col·laborar adquirint un pack d’entrades per regalar als vostres clients o treballadors una nit màgica a la Torre de Vallferosa que desitgem no oblidaran. Podeu contactar amb nosaltres a produccio@lidiapujol.com per veure les diferents opcions.

Iter Luminis: treballs i plaers d’amor

És una cerimònia musical i poètica, que desitja compartir amb el públic una mateixa orientació en el nucli de l’experiència de Teresa de Jesús, en diàleg amb la mística de Ramon Llull, dels quals celebrem els 500 i 700 a aniversari. El concert reuneix obres de diferents etapes històriques i estils i posa a l’abast del públic el procés d’humanització de l’ésser humà. Aquest Camí d’Amor no és només un plaer, és també un Treball, un acte de voluntat i un compromís. Iter Luminis s’inspira en el bé comú, el compromís amb el territori i el llegat patrimonial i ho comparteix particularment amb els organitzadors i el públic de cada indret on es representa.

Un lloc especial en la gira 'Iter Luminis – Treballs i Plaers d’amor' serà la Torre de Vallferosa, al municipi de Torà. Vallferosa és una torre del segle VIII de característiques úniques a Catalunya i Europa. Emplaçada al límit de la Marca Hispànica, entre la Segarra i el Solsonès, té 33 metres d’alçada, està molt ben conservada i s’aixeca en un indret de gran interès històric, poc conegut. La seva excel·lència arquitectònica, al centre de Catalunya, pot esdevenir un pol d’atracció com a símbol col·lectiu. Recuperar i divulgar el coneixement de Vallferosa com a espai de confluència i d’identitat territorial és un dels objectius que envolten el projecte ‘Iter Luminis’.Etiquetes: concerts música iter luminis lídia pujol

Lectures: 640 Darrera: 01.10.2022

Ho vols compartir?