Cultura dijous, 19 de Novembre de 2015 Autor: somsegarra

Convocatòria 11a edició del premi 7lletres


<< Tornar     

La dotació econòmica del premi serà de 7.000 euros, el lliurament d’originals finalitza el 31 de març de 2016

11è premi literari 7lletres
11è premi literari 7lletres Foto: 7 lletres

La Paeria de Cervera –Regidoria de Cultura (CMC)-, el Consell Comarcal de la Segarra – Àrea de Cultura- i la Fundació Manuel de Pedrolo convoquen la 11a edició del premi 7lletres, que premiarà un recull de 7 relats de temàtica lliure.

Poden optar al premi de relats 7lletres tots els escriptors i escriptores majors d’edat que ho desitgin, sigui quina sigui la seva nacionalitat o procedència, sempre que les obres que presentin s’ajustin al concepte de relat, estiguin escrites en llengua catalana, siguin originals, inèdites i no hagin estat premiades en cap altre concurs. Els autors es comprometen a no retirar-se abans de fer-se públic el veredicte del jurat.

Les obres presentades, que inclouen els set relats, han de tenir una extensió mínima de 77 fulls, i una extensió màxima de 177 fulls, DIN A4, mecanografiats o impresos a doble espai, enquadernats i numerats. El lliurament o enviament d’originals serà fins el 31 de març de 2016 a les 14.00 hores.

El premi consistirà en una dotació econòmica de 7.000 euros i en l’edició del recull de relats premiat per Pagès editors.


Adjunts:   bases-XI-7-Lletres.pdfEtiquetes: premi 7lletres manuel de pedrolo
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?