Cultura dimarts, 2 de Febrer de 2016 Autor: somsegarra

Presentació de l’11a edició del premi literari 7lletres


<< Tornar     

La data de recepció d’originals serà fins el dia 31 de març

presentació de les bases de l’11a edició del premi literari 7lletres
presentació de les bases de l’11a edició del premi literari 7lletres Foto: Ramon Armengol

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, la Regidora de Cultura de la Paeria de Cervera (CMC) i la Fundació Manuel de Pedrolo van presentar les bases de l’11a edició del premi literari 7lletres. L’acte va tenir lloc a la biblioteca comarcal Josep Finestres de Cervera i va comptar amb la presència de la seva directora, Sara Vendrell.

A l’acte van intervenir el Conseller Comarcal de Cultura, Ramon Armengol; el Regidor de Cultura de la Paeria de Cervera, Jaume Rossich i la presidenta de la Fundació Manuel de Pedrolo, Adelais de Pedrolo.

7lletres premia, amb 7000 euros i la publicació de l’obra, un recull de 7relats en català i de temàtica lliure. La data de recepció d’originals serà fins el dia 31 de març. El jurat del premi està format per 5 persones de l’àmbit de la literatura: escriptors, filòlegs i editors.

Durant l’acte de presentació es va lliurar la col·lecció de llibres guanyadors del premi a les biblioteques de Cervera i de Guissona. El reconeixement de la figura de Manuel de Pedrolo és un dels motius principals de la iniciativa 7lletres. El premi literari i més coses. A més del premi literari, durant 7 setmanades (del mes de maig fins el 7 de juliol) s’organitzen una sèrie d’activitats culturals relacionades amb la figura i l’obra de Pedrolo, la literatura i la comarca de la Segarra. Aquestes activitats finalitzen amb el lliurament del premi literari i suposen la participació coordinada de diferents entitats culturals públiques i privades de la comarca.

Els guanyadors de les edicions anteriors han estat: Miquel de Palol, Jaume Ferrer, Cèlia Sànchez- Mústich, Mireia Companys, Miquel Àngel Vidal, Xavier Vidal, Carles Hac Mor, Leandre Iborra, Alfred Quintana i Xavier Ballester.

7lletres el premi literari i més coses compta amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, i la Diputació de Lleida, i amb la col·laboració privada de prefabricats Pujol, Pagès Editors, Grup Segre i Informàtica 1Minut.


Adjunts:   bases-XI-7-Lletres.pdfFont: CC Segarra   + info (enllaç extern)

Etiquetes: premis literatura 7 lletres pedrolo
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?