Cultura dijous 25 febrer 2016 Autor: Judit Martí

Nova temporada del cicle 'Músiques a cau d’orella'


<< Tornar     

Dissabte comença a Calaf amb l’espectacle 'Habrá Kadabra?’ de Pere Rafart i Paco Hernández

Dissabte comença a Calaf una nova temporada del cicle “Músiques a cau d’orella”
Dissabte comença a Calaf una nova temporada del cicle “Músiques a cau d’orella” Foto: Judit Martí

Aquest dissabte, a les 22.30h, comença una nova temporada 'Músiques a cau d'orella' que organitza l'entitat El Polvorí amb el patrocini de la Fundació Privada Casal de Calaf. Serà l'espectacle 'Habrá Kadabra?' de Pere Rafart i Paco Hernández el que encetarà aquest nou cicle que tindrà lloc a la Sala Folch i Torres del Casal de Calaf. 

Es tracta d'un espectacle especial i diferent dins el format Músiques a cau d'orella. Diversió, il·lusionisme, humor, cançons, monòlegs, jocs de paraules, improvisació, interacció… Pere Rafart i Paco Hernández presenten un show proper i original, on res és el què sembla encara que tot sembla que és res. Màgia d'aprop i humor de lluny. Un parell d'ulleres, una guitarra i dos micros. 

El preu de les entrades és de 9 euros per als socis del Casal i d'11 euros per al públic en general. Les entrades es poden comprar de manera anticipada al portal entrades.casaldecalaf.cat.

Quartet Mèlt, segona proposta del cicle

El 'Quartet Mèlt' serà el protagonista del segon espectacle de 'Músiques a cau d’orella' que tindrà lloc el diumenge 29 de maig a les 18.30. Es tracta d’un grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya. Recentment s’han fet molt coneguts després de convertir-se, amb el suport majoritari del públic, en els guanyadors de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3.Etiquetes: espectacles musiques a cau d'orella calaf

Lectures: 170 Darrera: 01.10.2022
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?