Cultura diumenge 10 abril 2016 Autor: somsegarra

Concert 15 anys de la Coral Sant Ramon


<< Tornar     
cartell Concert 15 anys de la Coral Sant Ramon
cartell Concert 15 anys de la Coral Sant Ramon Autor: coral sant ramon

La Coral de Sant Ramon celebra els seus 15 anys cantant i fent música amb un Concert de commemoració el diumenge 10 d’abril a les 7 de la tarda al Santuari.

La Coral presenta un programa amb obres directament extretes dels manuscrits, inèdites per a la Coral. Les següents peces musicals són: Salve Regina de Claudio Monterverdi, Stabat Mater de Quirino Gasparini (cantada sols per dones), Misa Por Defunctis d’Esteban Salas i finalitza el Concert amb Va Pensiero de l’òpera “Mabuco” de Verdi. Com a solistes convidades hi ha la Núria Mas (Conservatori de Cervera) i membres de l’Orquestra Julià Carbonell i l’Escola de Música d’Olesa. També participaran antics cantaires de la Coral i cantaires de les corals de la Federació Catalana d’Entitats Corals de municipis com Santa Coloma de Queralt, Calaf, Santa Margarida de Montbui i Sant Quinti de Mediona.

És la primera vegada que la Coral de Sant Ramon canta amb l’acompanyament d’un grup de Cambra i Solistes, amb unes obres de marcat context religiós. El concert serà el resultat d’un treball important dels cantaires i la directora Anna Gascón. Segons la directora, 'aquest concert té quelcom d’especial a diferència d’altres concerts realitzats per la Coral perquè cantaran acompanyats i les peces musicals seran de major dificultat per als cantaires, fet rellevant per a la seva formació donat que ha sigut necessari un treball laboriós i tenaç per part de tots'.

Actualment, la Coral de Sant Ramon compta amb 37 membres.Etiquetes: concerts coral sant ramon

Lectures: 25 Darrera: 16.05.2021
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?


diumenge 28 novembre 2021
Logina

Especials

Canvi de comarca
Gos sacrificat
fractura hidràulica (fracking)
10 més llegides

Àlbums destacats

Exposicions Festa Major Torà 2018
Exposicions Festa Major Torà 2018
65 Fotos
Festa del Brut i la Bruta 2016
Festa del Brut i la Bruta 2016
65 Fotos
Museu fusteria cal Ventureta
Museu fusteria cal Ventureta
15 Fotos

Traductor / Translator