Cultura dijous, 6 de Abril de 2017 Autor: Mònica Valls

7è Festival de Pasqua de Cervera 2017


<< Tornar     

Del 6 al 16 d'abril

7è Festival de Pasqua de Cervera 2017
7è Festival de Pasqua de Cervera 2017 Foto: Mònica Valls

7è Festival de Pasqua de Cervera 2017. Del 6 al 16 d'abril. El Festival de música clàssica catalana.

El concert escolar dels Brodas Bros amb l'espectacle 'Vaivé', el dijous, 6 d’abril, donarà l'inici de la setena edició del Festival de Pasqua.

La propera cita serà el dissabte, 8 d’abril, amb la descoberta de l’Església de Sant Domènec a les 13 hores, on també s’aprofitarà per presentar al públic la programació d’aquesta edició.

A la nit, a les 21 hores, tindrà lloc al Paranimf de la Universitat el concert de “Les noves veus corals” a càrrec del Cor infantil Amics de la Unió i els Cors del Conservatori de Cervera. Hi podrem escoltar les “Cançons Nocturnes” de Bernat Vivancos i obres de Josep Vila i Casañas.

La setmana següent, arriba al gruix de la programació amb l’“Homentage a Beethoven” de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida; la “Nova Cançó” amb la Polifònica de Puig-reig; els cants del nord i del sud d’Hirundo Maris Trio; el maridatge de Jazz i vins amb Ignasi Terraza al piano i Jordi Martínez com a sommelier; i el concert a l’orgue Tepatti de Miquel González i Marta Matheu.

A aquests concerts de vespre, s’hi sumaran els anomenats concerts de proximitat repartits a les franges matinals amb els violins d’Aria Antiqua; l’arpa i la marimba de Blooming Duo; el recital de piano de Jordi Castellà; o l’actuació del Quartet Catalonia.


Adjunts:   llibret_festival2017_rev3.pdf



Font: Paeria de Cervera   + info (enllaç extern)

Etiquetes: música clàssica festival pasqua cervera
Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?